Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. “Spontane Ankara” buluşmasına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ayrıca resimlerde gözüken ve nacizane 50x70 cm boyutlarında hazırlamış olduğum, ancak zaman darlığı nedeniyle 290x420 cm boyutlarında çıktı alabildiğim afiş örneğini de sunuyorum.
Her şey gönlünüzce olsun….
Abi bizde sana teşekkür ederiz güzel ve keyifli bir buluşmaydı bir daha ki buluşma daha iyi olacak inşallah hep böyle bir arada oluruz inşallah...
işte Ankara'dan beklediğimiz atak geldi sırada Ankara+İstanbul bir araya getirip İzmir'e gidelim, oraya da gerekli aşılamayı yapalım
çok güzel olmuş, fotoları görünce keşke gelsemiydim diye düşünmedim değil ihihi
İsa abi İstanbul'a yakışıklıyı da getirebilirmisin ısırmam lazım Allah nazardan saklasın
işte Ankara'dan beklediğimiz atak geldi sırada Ankara+İstanbul bir araya getirip İzmir'e gidelim, oraya da gerekli aşılamayı yapalım
İsa abi İstanbul'a yakışıklıyı da getirebilirmisin ısırmam lazım Allah nazardan saklasın
Valla çağrışu kadarını söyleyim az kişiydik ama çok keyifli samimi bir gün gecirdk olman gereken buluşmalardan biriydi diye düşünüyorum...
İzmir meselesi nedense çok güzel gibi şuan
Buradaki Insignia sayısı, şuana kadar gittiğim şehirlerdekinden çok daha fazla gibi. Yurdumun iki alt sokağında bile biri hb olmak üzere iki Cosmo, bir tane Edition var.
Ankara organizasyonlarında çok hoşuma giden bir özellik var. Çok donanımlısınız beyler.
Gönülden tebrik ederim.
Resimlerden gördüğüm kadarı ile sıkı bir mürettebat oluşmuş. Bu etkinlikte takım ruhu devrede.
Artik Ankaralı üyelerimiz sizi takip ediyor. Sizden de öncülük bekliyor olacak. Ama Voltran oluşmuş vaziyette. Kadro tamam gerisi de geliyor olacak.
Yorum