Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afiş_OPC_Track_Day_29.05.2011

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Afiş_OPC_Track_Day_29.05.2011

yönetimmm duy vatandaşın sesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    F30 Sport+

Yorum

Gökhan kardeş en son "yönetim duy sesimizi" dediğin gün, kalabalık bir buluşma yapmıştık Uğrulu gelmişti .
      Nostalji yapim http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=972.60

Ama şu anki "Duy sesimizi" biraz protesto içerikli. Bilirsin senin seçtiğin meslekte protesto grev falan bunlar yasal değil
      Bu seferlik boyle olsun.
      Hem Cemil bey bayğı detaylı açıklamış mantığını.
      Şimdi örnek vereyim. OPC yerine OVM yol günü falan yazmamız türkçesi olur tamam.Ammaa ?! Yani boyle de tam anlaşılmaz.
      Senin hoşuna gider belki ama. Emin ol en az 10 adam çıkıp boyle olacağına ingilizce olsun der...
      Ayrıca Diğer iki Afiş türkçe.
      Yinede fikirlerin önemli zira Insigniayı terk etmiş olsan da yerin ayrıdır.

Cemil bey elinize sağlık. Herzamanki gibi son derece şık olmuş
      Bu afişlerden print edip Opel Odak ve diğer bayilerin müşteri bekleme salonlarına mı azsak ne ?
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İnşallah buda uğurlu gelir

bu arada afişi bastırıp bayi camlarına yapıştırma fikride gayet güzel bence..
        F30 Sport+

Yorum

trackday kelimesi kalıplaştı gibi birşey oldu. onun yerine pistgünü biraz garip sanki yada OPC pist etkinliği olabilir ama biraz uzun

ellerine sağlık Cemil abi obaa
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            trackday kelimesi kalıplaştı gibi birşey oldu. onun yerine pistgünü biraz garip sanki yada OPC pist etkinliği olabilir ama biraz uzun

ellerine sağlık Cemil abi obaa
            konu uzamasın diye demedim ama trackday diyip türkçeye uydurmaya çalışırsak uymaz ama baştan başka bi kelime kullanılsa o zaman tamamdı
            F30 Sport+

Yorum

Ellerin dert görmesin Cemil abim..

Yorum

Nuri artık basarsın bunları

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Valla Fatih abim basmak gerek artık bunları Net bi adet lazım bana

Yorum

Gelin ortayı bulalım,hem türkçe hemde ingilizce afişlerimiz olsun.Yanyana dizelim,ne şiş yansın ne kebap
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                      Gökhan kardeş en son "yönetim duy sesimizi" dediğin gün, kalabalık bir buluşma yapmıştık Uğrulu gelmişti .
                      Nostalji yapim http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=972.60

Ama şu anki "Duy sesimizi" biraz protesto içerikli. Bilirsin senin seçtiğin meslekte protesto grev falan bunlar yasal değil
                      Bu seferlik boyle olsun.
                      Hem Cemil bey bayğı detaylı açıklamış mantığını.
                      Şimdi örnek vereyim. OPC yerine OVM yol günü falan yazmamız türkçesi olur tamam.Ammaa ?! Yani boyle de tam anlaşılmaz.
                      Senin hoşuna gider belki ama. Emin ol en az 10 adam çıkıp boyle olacağına ingilizce olsun der...
                      Ayrıca Diğer iki Afiş türkçe.
                      Yinede fikirlerin önemli zira Insigniayı terk etmiş olsan da yerin ayrıdır.

Cemil bey elinize sağlık. Herzamanki gibi son derece şık olmuş
                      Bu afişlerden print edip Opel Odak ve diğer bayilerin müşteri bekleme salonlarına mı azsak ne ?
                      Bu arada OVM ne ai ben onu anlamadım ?

Yorum

Opel Performance Center (Opel Performans Merkezi) OPM yazacaktı Nurettin abi heralde.
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                          Opel Performance Center (Opel Performans Merkezi) OPM yazacaktı Nurettin abi heralde.
                          Heh yani bende opm diye biliyorumda ovm yeni bişey mi çıktı acaba şimdi dedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            abi çok güzel olmuş ama site olarak biraz daha Türkçe kelimeler seçsek daha iyi olmaz mıi, son zamanlarda iyice arttı yabancı kelimeler...
                            Gökhan abi, boşver biz seninle '' Astıra bir üç komon reyil buluşma günü'' gibi bir etkinlik yaparız sonra..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
                              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              abi çok güzel olmuş ama site olarak biraz daha Türkçe kelimeler seçsek daha iyi olmaz mıi, son zamanlarda iyice arttı yabancı kelimeler...
                              Gökhan abi, boşver biz seninle '' Astıra bir üç komon reyil buluşma günü'' gibi bir etkinlik yaparız sonra..
                              )) bi ara bi reklam vardı ixir internet paketi reklamıydı slogonuda' iskir yazıldığı gibi okunur' du onu anımsadım
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                                Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Nuri artık basarsın bunları
                                Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                                Valla Fatih abim basmak gerek artık bunları Net bi adet lazım bana
                                Selam arkadaşlar GÜNAYDIN,

Sözkonusu afişi pdf ortamına dönüştürdüm (50x70 cm) ve e-mail adreslerinize yolluyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X