Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afiş_OPC_Track_Day_29.05.2011

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Afiş_OPC_Track_Day_29.05.2011

Herkese selamlar,
    “InsigniaTeam OPC Track Day” için hazırlamış olduğum afiş örneğini takdirlerinize sunuyorum.

Saygılarımla.

(Afiş 50x70 cm boyutlarındadır)

Ynt: Afiş_OPC_Track_Day_29.05.2011

tarih biraz daha buyuk olsa fena olmaz yazılar renkler guzel olms elınıze saglık

Yorum

Ellerinize sağlık... oleyy

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

eline sağlık cemil abi, harika olmuş....

Yorum

Cemil abi elinize sağlık.Çalışmalarınızı takip ediyorum çok iyi işler çıkartıyorsunuz.Ama bu afiş için bi görüş bildirmek isterim sakıncası yoksa.OPC yazısı mavi olduğu için afişin ana renkleride o tonlarda kullansanız daha iyi olmaz mıydı acaba?

Yorum

Çok Güzel Olmuş clapclap

Yorum

Valla Tebrikler Cemil abi harika...

Yorum

Emeğine sağlık Cemil abi
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

abi çok güzel olmuş ama site olarak biraz daha Türkçe kelimeler seçsek daha iyi olmaz mıi, son zamanlarda iyice arttı yabancı kelimeler...
                  F30 Sport+

Yorum

Gökhan kardeşim uluslar arası sitelerde yada googlede her hangi bir insignia yazdığında gğn gelecek bu afişlerde gözükücek sadece ülkemizde değil dünyanın her yerinden insignia ile alakası olan insanlar üzerinde bir etkileşim yaratmak istiyorsak sadece bize değil tüm dünyaya hitap eder işler yapmalıyız...

Yorum

tam bilmiyorum ama bu sitenin kuruluşunda böyle bi misyonu yoktuki, hadi diyelim sonradan hedefler arasına buda girdi, olsun yinede önce kendi dilimizde kendimiz anlamalıyız yaptığımız işi, meraklısı zaten çevirip anlar ne demek istediğini bence.

F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        tam bilmiyorum ama bu sitenin kuruluşunda böyle bi misyonu yoktuki, hadi diyelim sonradan hedefler arasına buda girdi, olsun yinede önce kendi dilimizde kendimiz anlamalıyız yaptığımız işi, meraklısı zaten çevirip anlar ne demek istediğini bence.

Ya tabi bende türkçe kullanımından taraftarım ama tarih olayı universal bi olay organizasyonun adınıda ilk günden track day koydu organizasyonu hazırlayanlar track kelimesinin bugüne hitaben bir sürü anlamı var...yoksa ben kesinlikle katılıyorum herşeyin türkçe olmasına hatta en sevmediğim şeydir yabancı dilde afişlere tabelalara konuşma arasında gecen terimlere...

Yorum

anladım, o zaman en azından biz elimizden geldiğince dikakt edelim elimizden bu geliyor şimdilik..
                          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            anladım, o zaman en azından biz elimizden geldiğince dikakt edelim elimizden bu geliyor şimdilik..
                            Ben türkçe konusunda kesinlikle katılıyorum sana yani...

Yorum

Açıklama;

Selam arkadaşlar,
                              Şimdiden iyi dilek ve temennileriniz için hepinize çokk çokk teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlarınızı okuyorum, Tabiiki herkesin görüş açıları farklı.
                              Şöyleki;
                              Web sayfamızın ana rengi turuncu olduğu için “Sağ üst köşede yer alan Logo tasarımında bile INSIGNIATEAM yazı karakterini turuncu kullandım”

Ankara etkinliği ile başlayan afiş çalışmalarımız. Üst banner ile alt banner değiştirilmemek suretiyle (Kurumsal bir nitelik/imaj yaratmak) Yeknesaklığın sağlaması için “Büyük Türkiye Buluşması” ve “OPC TrackDay” ile devam ediyor. Daha nicelerine inşallah…

Tabiiki afiş boyutları forum sayfasında oldukça küçük görülüyor. Orijinal boyutlarda 50x70 cm’de yazı ve resimler mükemmel gözüküyor.

Ayrıca, Yönetim tarafından ifade edildiği şekilde “OPC Track Day” olarak 05.05.2011 tarihinde Fatih bey (FacomX) tarafından konulan başlık nedeniyle bu başlığı kullandım. Sadece ingilizce ibareye uygun olsun diye tarih kısmını da ingilizce olarak ben değiştirdim.
                              Yönetim Karar değiştirirse Türkçe ifadelere kolayca yer verilebilir.

Saygı ve sevgilerimle… Herşey gönlünüzce olsun....

Yorum

İşleniyor...
                              X