Ankara kızılcahamam
Nevşehir ürgüp göreme
Bolu Abant ( burda bir kere yapıldı 19 haziranda vw grubu toplanıyor orda)
Amasya vs Farklılık gezilip görülecek etkinlik acısından tatmin edici bir yer olması kanaatindeyim sadece yemek ve araba resmi olmayan buluşmalara imza atmalıyız...
Bence Eskişehir olmalı,
Cumartesi günü Eskişehir'e gitmiştim. Ufuk Can kardeşimle de bu konuda biraz konuştuk. Heryer oldukça yakın Ankara, İstanbul, İzmir, Afyon, Bolu gibi Sosyal aktiviteleri de oldukça revaçta..
Kısa zamanda yaptığım gözlem ve Eskişehir'in çekiciliği beni çok mutlu etti. Prag bile yanında sönük kalır....
Cemil abi senin gibi degerli bir insanın agırlamak bizim için daha büyük bir zevkti sohbetine doyum olmuyor keşke istanbula berabar yolculuk yapsaymışız daha iyi olurdu ama nasip kısmet
Seninle de sohbet etmek gerçekten güzeldi Ufukkardeşim, nasip işte. Bir dahaki sefere inşallah..
Emrem bizim arabamız dacia logan hb 1,5 dizel 80/85 hp bir araçtı bizim 2 egsoz olsaydı belki yakalardık seni maşallah iyi yardırıyordun
[/quote]
heee bende neden insignia yı görmedim dedim şimdi anladım gerci fatih abi beni aradı radara girmişsin dedi ben duydum şimdi seni aradım dedi bende kesin gökan benim plakayı biliyor anos ettiler heralde dedim gecenin o saatinde araba kullanırken zaten bi yorgunluk vardı radara girmişsin değince valla gözlerim fal taşı gibi acıldı haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
foruma yeni girebildim, yazıları ve fotoları tek tek inceledim, harika fotolar olmuş, ömür eline koluna sağlık, gelecek videolar içinde gökhan abiye teşekkürler şimdiden, herkes ayrı bi özveri göstermiş kendi ilgi alanında....
gelelim asıl konuya, bizlere kelimelerle ifade edemeceğim güzellikte bi etkinlik yaşattıkları için maddi ve manevi sponsorlarımız başta "Opel Odak Burak bey, cyclone navigasyon multimedya sistemleri, solar gard cam ve güvenlik filmleri, pilotumuz Alptekin bey, opel odak çalışanları, site yöneticilerimiz, modaratörler ve diğer emeği geçen herkese, bütün üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....
Bence Eskişehir olmalı,
Cumartesi günü Eskişehir'e gitmiştim. Ufuk Can kardeşimle de bu konuda biraz konuştuk. Heryer oldukça yakın Ankara, İstanbul, İzmir, Afyon, Bolu gibi Sosyal aktiviteleri de oldukça revaçta..
Kısa zamanda yaptığım gözlem ve Eskişehir'in çekiciliği beni çok mutlu etti. Prag bile yanında sönük kalır....
Ağzına sağlık Cemila bi çok iyi fikir Eskişehir,hem çok güzel hem cok modern hemde gezilecek yeri çok adamların denizi bile var
hem buluşmalarımızın daimi üyesi her buluşmada ismi olan Ufuk abim bize değil biz Ufuk abiye gitmiş oluruz iyi fikir bence
Yorum