Arkadaşlar Bugün hayatımın en inanılmaz aktivitesini yaşadım.
Opel Odak, Cyclone, Solar gard şirketlerinin desteği ile güzel ve heycanlı bir etkinlik yaşadık.
Katılan arkadaslara teşekkür ederiz.
BSeven Tekstilirsonraki etkinlikte hep beraber görüşmek dileği ile.
Muhteşem bir organizasyondu.Emeği geçen site yöneticileri, sponsorlarımız ve katılımcılara sonsuz teşekkür ederim. Kendi araçlarımızıda profesyoneller eşliğinde test etme şansıda bulduk. Aracımı artık daha çok seviyorum.
47sn varmı iyisi? ikincisi opc volkan ile insanlar neler dediler yok öyle gecer yok böyle gecer sonuc?
sigan devirdin mert demeyin dimdik carpmadım sonucta sağ arka teker kenarı dokundu siganlar körfezdeki kukalar gibi ağır değil rüzgarda yer değisiririyordu zaten es gecmedim bi tur daha olsa 46 ya rahatlıkla inerdim belki 45 küsürlü bisi olurdu soğuk arabayla lastiklerle cıktık piste neyse HERKEZE TESEKKÜRLER BENİM SON ETKİNLİĞİMDİ. Fatih abi, Nurettin abi ve tabikide Çağrı,Odak ellerinize ayaklarına sağlık noktaaa etkinlik yapmıslar! buarada test pilotunu korkutmanın zevki paha bicilemez ahuhahu
göktuğ kalsaydı sağlam derece gelcekti asıl, Erhan abi kardesi Servet ,bir abi daha vardı pilotajı iyi olan(beyaz insignialı kısa saclı gözlüklüü abiye saygılarımı sunuyorum hepsi 2.8turbo opc falan derecelerinden daha iyidi
Yorum