InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Çeşitli nedenlerden dolayı İstanbul'a gelemediğim için gerçekten üzgünüm.
Ancak, Yapılan afiş çalışmaları ile yaka kartlarını sizlere iletebildiğim için de ayrıca sevinçliyim.
Bugün, Ankara Eskişehir hattında çalışan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Ankara'dan 12.00'de hareket ettik 13,30'da Eskişehir'deydim
Ufuk Can (Ufuk) kardeşim beni karşıladı. Biraz işyerinde sohbet ettik, sonra beni yemeğe götürdü.
Kısa olmasına rağmen benim için gerçekten farklı ve çok güzel ve bir gündü.
Eskişehir'den 16.15 YTH ile hareket ettik 17.45'de Ankara'ya döndüm. (sürati bir ara 254,4 km/saat idi ama hiç hissettirmiyor)
Gösterdiği ilgi ve alaka için kendisine buradan ayrıca tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım. clapclap
Ufuk kardeşim ise Eskişehir'den 18.00'de hareket etti, şu anda İstanbul yolunda. Hayırlı yolculuklar diliyorum.
Sevgi ve saygılarımla. Herşey gönlünüzce olsun....
Bu arada son hazırlıkları yaptık yarın sizleri bekliyoruz
Akşamda OPC testi yaptık çok keyifli araç arkadaşlar
Videoyu yüklemeye çalışacağım 325 mb
JAmes bonda dönüşü testleri yaptık Geri geri giderken aracın kontrolünü kaybetmeden düz gitme olayı çok keyifli olur buna benze akrobasi gösterileri olacak
Sabah kahvaltımız olacak son bir hatırlatma
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
arkadaşlar benim iş biraz bozuldu araba yok o yüzden biri bana akıl versin otobüsle minibüsle filan gelebilirmiyim hazerfana bilmiyorumda oraları bu arada ben pendikteyim pendikten oraya nasıl gelebilirim ?? :/ angry
Bu arada son hazırlıkları yaptık yarın sizleri bekliyoruz
Akşamda OPC testi yaptık çok keyifli araç arkadaşlar
Videoyu yüklemeye çalışacağım 325 mb
JAmes bonda dönüşü testleri yaptık Geri geri giderken aracın kontrolünü kaybetmeden düz gitme olayı çok keyifli olur buna benze akrobasi gösterileri olacak
Sabah kahvaltımız olacak son bir hatırlatma
ben kahvaltıyı garantıye alayım haslanmıs yumurta ve ekmegımı yanımda getıreyım ne olur ne olmaz haha
Yorum