Gerçekten çok güzel bir etkinlik olacağı şimdiden belli.
Nurettin bey ile geçen hafta çarşamba günü bu konuda telefonla konuştuk. Bu etkinliğe bende katılmayı çok istiyorum ama hele ayın 29'una çokk var.
(Evde bakmak zorunda olduğum 14 yaşında bir kurt kırması dostum ile 3 tane de kedim var)
sufy hocamı 1 yazarsanız benide eksi bire yazın sufyan abi başlattı bu işe ben ne yapayım benide 2 kişi yazın cağrı abiii
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Benim bu sıralama konusundaki takıntım 6 benim ugurlu sayım oldugundan biraz sitem ettim 16/06 benim dogum tarihim yoksa 7 olması benim için bişey ifade etmiyor tesadüfya 6 sıradaydım şanş bu olsa diye düşünmüştüm yoksa başka bir sebep yok
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Benim bu sıralama konusundaki takıntım 6 benim ugurlu sayım oldugundan biraz sitem ettim 16/06 benim dogum tarihim yoksa 7 olması benim için bişey ifade etmiyor tesadüfya 6 sıradaydım şanş bu olsa diye düşünmüştüm yoksa başka bir sebep yok
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Yorum