Duyuru

Collapse
No announcement yet.

29 Mayıs 2011 InsigniaTeam OPC Track Day

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 29 Mayıs 2011 InsigniaTeam OPC Track Day

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Büyük Türkiye buluşması diye adlandırdığımız organizasyon istanbul buluşmasına dönüşmesi ile beraber benim yapmış olduğum ankette özellikle sınav tarihlerini ve secim haftasını belirtmeme rağmen bu buluşmanın sınav haftasına denk gelmesinden ötürü gelemiyorum çağrım malesef dediğim gibi Kader utansın
    buluşma tam olarak İstanbul buluşmasına döndü demeyelim de şartlardan dolayı böyle oldu, buluşma yerini ve zamanını Opel belirledi, biz ayak uydurmak zorunda kaldık.
    sonuçta genel buluşmayı biz daha sonra yapabiliriz ama Opel'e OPC'yi daha sonra getir diyemezdik ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

Emre gelemediğine harbi çok üzüldüm
      2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
      2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        tüh ben gelemiyorum
        sen neden gelemiyorsun abi? blink kaçmazdı ki bu buluşma
        Büyük Türkiye buluşması diye adlandırdığımız organizasyon istanbul buluşmasına dönüşmesi ile beraber benim yapmış olduğum ankette özellikle sınav tarihlerini ve secim haftasını belirtmeme rağmen bu buluşmanın sınav haftasına denk gelmesinden ötürü gelemiyorum çağrım malesef dediğim gibi Kader utansın
        Uzuldum kardesim gelemedigine gercekten

Yorum

buluşma tam olarak İstanbul buluşmasına döndü demeyelim de şartlardan dolayı böyle oldu, buluşma yerini ve zamanını Opel belirledi, biz ayak uydurmak zorunda kaldık.
          sonuçta genel buluşmayı biz daha sonra yapabiliriz ama Opel'e OPC'yi daha sonra getir diyemezdik ihihi
          Valla işte çağrı kardeşim benim işimin sezonu yaz sezonu çağu zaman pazar günleri bile acıyorum iş yerini hazirandan sonra hle secimler bittikten sonra tatil sezonu giriyor benim o zamandan sonrada ankara dışı her hangi bi buluşmaya katılmam gercekten çok zor
          sağlık olsun bu yıl haneme iki sayı yazıldı en azından

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
            Abi valla yapacak bişey yok 4. sınıf final sınavları bende gelmeyi isterdim sağlık olsun ne diyelim ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
              tüh ben gelemiyorum
              sen neden gelemiyorsun abi? blink kaçmazdı ki bu buluşma
              Uzuldum kardesim gelemedigine gercekten
              Hayırlısı kardeşim ya sınav olmasaydıda İstanbul zaten zordu benim için

Yorum

Abi valla yapacak bişey yok 4. sınıf final sınavları bende gelmeyi isterdim sağlık olsun ne diyelim ...
                Hayırlısı Mevladan
                Emrecim
                2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Hayırlısı Mevladan
                  Emrecim
                  Öyle Ufuk abim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                    bisi dicem mesela ben baya bi zorladım aracı kırıldı biyerleri nolucak benmi karsılıcam onlarmı bu cok önemli benim icin
                    Böyle etkinliklerde aracı getiren firmanın araca sorumlu tuttuğu bir çalışanı olur ve aracı kim kullanıyor olursa olsun oda yolcu koltuğunda oturmak zorunluluğundadır ve doğabilecek her türlü durumdan aracı kullanan değil arac sorumlusu sorumludur...
                    Mert kardeşim senin kullanım izlenimlerini gönderdiğin mesajdan sonra çok merak ettim şimdi
                    ve tabi etkinliğe katılacak bütün arkadaşlar kullanacak oldukları için her biri bununla ilgili bir konu acıp herkesin tek tek izlenimini yazması çok keyifli oalcaktır
                    Bakalım Opc nin tadınıda katılmayan arkadaşlar böylece yaşar artık...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                      Orjinal yazı sahibi: aykut
                      fatih abi 1 tane mi gelecek OPC yoksa , bir videoda seyretmiştim 5-6 OPC tur atıyodu Nurburgrıng te. öyle olursa mükemmel olur. ihihi
                      Cevap Veriyorum,
                      1 adet 2800 cc 325 hp
                      1 adet 2000 cc 220 hp

Fatih abi sedan kasa OPC geliyor değil mi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        arkadaslar muhtemeln ben de organizsyonda olamayacagim.simdiden iyi ve zevkli bir organizasyon diliyorum.daha once audi tarafindan duzenlenen ileri surus egitimi verilen tum organizasyonlara katilmis ve cok ozel(audi r8 525bg- rs5 450bg)araclari kullanma firsati bulan bir kisi olarak bizim icin cok ozel olan bu araci deneyemeyecek ve kiyaslama yapamayacak olmk beni cok uzsede sizlerin adina cok seviniyorum ve haberlerinizi ve videolarinizi dort gozle bekliyorum.saygilar sevgiler
                        Sendemi utku abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          NUrettin abi biraz daha Fiilleri Türkçe kullanırsan sevinirim zira ben bişey anlamıyorum
                          Gökhan Kardeşim "Take off position"
                          bu Fransızca bir terim yabancı yani.
                          Havacılık sektöründe kullanılıyor.
                          Uçak pistte uçuşa hazır olunca bu duruma geliyor. Ve artık bir Allahın kulu bunu geri döndüremez. Ondan sonra tek bir durum kalıyor. Uçak yani OPC Insignia kopup, dehşet verici bir ivmelenme ile uçuşa geçer.
                          Dilekolay 325 hp
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bu organizasyonda yer alamayıp ve bu aracı kullanamamak gerçekden çok üzücü bir durum arkadaşlar vidyoları sabırsızlıkla bekliyorum.. Seyhan KÖSe
                            19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                              Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              NUrettin abi biraz daha Fiilleri Türkçe kullanırsan sevinirim zira ben bişey anlamıyorum
                              Gökhan Kardeşim "Take off position"
                              bu Fransızca bir terim yabancı yani.
                              Havacılık sektöründe kullanılıyor.
                              Uçak pistte uçuşa hazır olunca bu duruma geliyor. Ve artık bir Allahın kulu bunu geri döndüremez. Ondan sonra tek bir durum kalıyor. Uçak yani OPC Insignia kopup, dehşet verici bir ivmelenme ile uçuşa geçer.
                              Dilekolay 325 hp
                              tamamdır mesaj alındı o zaman
                              F30 Sport+

Yorum

gökhan anlmadıysan ben sana canlı canlı anlatayım dicektim ama anlamışsın sanırım böle anlamadığın zamanlarda ara beni olurmu

Yorum

İşleniyor...
                                X