Aykut En uzaktan ve en erken siz geldniz bu çok ilginçti . . .
Katılımınız tüm üyelerimiz için iyi bir örnek teşkil ediyor.
Sizi canı gönülden kutlarım.
öne gecemedimki her taraf 180 hp lerle doluydu haha haha o girişte herkezi görüntüleyebilirdim ama olmada daha dogrusu bukadar oldu
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
dün gece arabanın saatiyle tam 00.00'da eve vardık
Buluşma için İstanbul'a kadar gelmişken Çanakkale taraflarını da görmeye karar vermiştik. Buluşmadan sonra pazartesi sabahı Edirne'ye doğru yola çıktık, Selimiye Camii'yi ziyaret ettik.
Akşama doğru Gelibolu'ya vardık, salı sabahı yarımada turuna başladık. kısıtlı zamandan dolayı adaya yarım gün ayırabildik, kesinlikle 1 gün ve bir rehber şart oraya, çok fazla şehitlik ve gezecek yer var.
Öğleden sonra Çanakkale, akşama da Bursa'ya vardık. Çarşamba günü babamın askerlik yaptığı Bursa Işıklar Askeri Lisesini ve Ulu Camii'yi gördükten sonra Eskişehir'e geçtik.
Ufuk abim sağolsun işi gücü bırakıp bizimle ilgilendi. önce görmeyi çok istediğim "Devrim" otomobilini görmeye gittik, orada da yetkililer çok misafirperver davrandılar. ardından Ufuk abi güzel bir Eskişehir turuyla gezdirdi bizi. ilk defa gitmiştim, şehre hayran kaldım hatta Bursa'da harcadığımız zamana da üzüldüm diyebilirim ihihi
gece sağ salim eve vardık, toplamda 2533 km yol yapmışız. artık yorgunluğu atıp sitenin 6 günlük geçmişini incelemem lazım ihihi
Buluşma için İstanbul'a kadar gelmişken Çanakkale taraflarını da görmeye karar vermiştik. Buluşmadan sonra pazartesi sabahı Edirne'ye doğru yola çıktık, Selimiye Camii'yi ziyaret ettik.
Akşama doğru Gelibolu'ya vardık, salı sabahı yarımada turuna başladık. kısıtlı zamandan dolayı adaya yarım gün ayırabildik, kesinlikle 1 gün ve bir rehber şart oraya, çok fazla şehitlik ve gezecek yer var.
Öğleden sonra Çanakkale, akşama da Bursa'ya vardık. Çarşamba günü babamın askerlik yaptığı Bursa Işıklar Askeri Lisesini ve Ulu Camii'yi gördükten sonra Eskişehir'e geçtik.
Ufuk abim sağolsun işi gücü bırakıp bizimle ilgilendi. önce görmeyi çok istediğim "Devrim" otomobilini görmeye gittik, orada da yetkililer çok misafirperver davrandılar. ardından Ufuk abi güzel bir Eskişehir turuyla gezdirdi bizi. ilk defa gitmiştim, şehre hayran kaldım hatta Bursa'da harcadığımız zamana da üzüldüm diyebilirim ihihi
gece sağ salim eve vardık, toplamda 2533 km yol yapmışız. artık yorgunluğu atıp sitenin 6 günlük geçmişini incelemem lazım ihihi
Ne demek kardeşim işimiz gücümümüzü bıraktık sakın bize para lazım degil dost arkadaş lazım işimizi gücümüz mekanımızda olmasakda Aslanlar personellerimiz var yoklugumuzu aratmazlar vaktimizin kısıtlı olmasından çok bir yer göremedik ama sen memnun ayrıldıysan Eskişehirimizden en büyük mutluluk bu benim için sag olsun Cemil abimde memnun ayrıldı seninde memnun ayrılman beni çooook onura etti sag salim evine vardıgın için çok şükür
Saygılar Cagrım
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
bu arada zahmet olmazsa buluşmada çekilen fotoğrafları her buluşmada olduğu gibi orjinal çözünürlüklerini hotfile/rapid gibi siteler üzerinden paylaşalım, herkeste güzel bir arşiv olur, buluşma fotoğrafları arşivimizi de açarız
Çagrıcım Devrim arabasının resimlerini ne zaman yayınlıcaksın...
bu zamana kadar Eskişehirde bulunan arabayı görmeye gitmedik bugün tekrar gitti ordan tanıdık bir kaç abi bulduk içini falan inceleme fırsatı bulduk resmen buram buram tarih kokuyor
bu arada zahmet olmazsa buluşmada çekilen fotoğrafları her buluşmada olduğu gibi orjinal çözünürlüklerini hotfile/rapid gibi siteler üzerinden paylaşalım, herkeste güzel bir arşiv olur, buluşma fotoğrafları arşivimizi de açarız
Pazartesi aksamı eve gidince atarım burda. Bağlantı hızı düşük .
Çagrıcım Devrim arabasının resimlerini ne zaman yayınlıcaksın...
bu zamana kadar Eskişehirde bulunan arabayı görmeye gitmedik bugün tekrar gitti ordan tanıdık bir kaç abi bulduk içini falan inceleme fırsatı bulduk resmen buram buram tarih kokuyor
Gerçek kardeşim özel bir abim oranın müdürünü tanıyormuş ogün telefon açmıştımya o arkadaş ricamızı kırmadı bir kokladık arabayı şimdi daha iyi anlıyorum antika arabaların neden bu kadar paha biçilemez oldugunu...
Kesinlikle bir daha Eskişehire gelin kardeşim
Evet yarın sabah yola çıkıyorum . 8 günü yedik bitirdik yine anlamadım nasıl gectı 2 günü insigniaya ayırmıstık. Mükemmel bir zaman geçirdim. Bugünde Odakdan arabamı sıfırlatım cıkınca yenıden dogdu adeta ınsıgnıa Inanırmısınız ılk defa ıcıme sınerek sindirerek sürdüm bugün arabayı . Bütün abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim. Telefonla olsun yanıma gelerek olsun kahve ıcmeye cagırmak olsun yanımda olan abilerime kardeslerıme cok tesekkur ederım. Yolunuz Konya Bozkır/Yalıhuyuk cıvarlarına duserse mutlaka aramadan gecmeyın. İnşallah aralık ayında ben temellı gelıcem gerıye ıstanbula
Güzel bir hafta geçirdim güzel güzel sabah yola cıkıcam. Hanıma fılmlerı hazırladım ızler gıder artık İçten davranan içten pazarlıklı olmayan insanlarla oturup kalkmayı severım, bekleyın aralıkta gelicem
Opel Odak a son olarak tüm çalışanlarına ve Burak Beye çok teşekkürler OPC Track Day için gelmemiştim ben zaten cts günkü detailing etkinligi için gelmiştim
Yorum