Valla anladığım kadarıyla resimlerden yorumlardan ve Volkan abi ile yaptığım tel görüşmesinden sonra çok keyifli bir organizasyona imza atılmış tebrikler
Yalnız MErt kardeşiminde yorumları destekliyor ki Volkan abiyle kalkamadan OPC yalan olmuş halbu ki Fatih abi ne güzel Videosunu bile hazırlamıştı
OPC Out Cakma OPC in
29.5.2011 23.00 e kadar verecegım hesap numarasına 100 euro yatırmayanların kuka devirmeleri off road maceraları sürüş anındakı heycanlı fotoları afişe edilecek
opc yi ben test ettim inan emre kardesim sizin chipliler arasında aham saham fark yok cok az bir fark var
Benim tek dediğim şuan benim aracla sesi aynı içi dışı koltuklar hariç aynı bg olarak benden 70-80 bg fazla olduğu için o vergiyi göze aldıktan sonra yaktığı yakıtı umursamıyacaksam ben onu alacağım paralara neler alırım neler Mert kesimlikle katılıyorum sana kardeşim ama Volkan abiye üzüldüm adam Opc yiyecekti buluşmada hevesi kursağında kaldı
29.5.2011 23.00 e kadar verecegım hesap numarasına 100 euro yatırmayanların kuka devirmeleri off road maceraları sürüş anındakı heycanlı fotoları afişe edilecek
Ömür hocam sermaye koyup kar'a ortak olabiliyormuyuz şirketleşelim
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: mertk
opc yi ben test ettim inan emre kardesim sizin chipliler arasında aham saham fark yok cok az bir fark var
Benim tek dediğim şuan benim aracla sesi aynı içi dışı koltuklar hariç aynı bg olarak benden 70-80 bg fazla olduğu için o vergiyi göze aldıktan sonra yaktığı yakıtı umursamıyacaksam ben onu alacağım paralara neler alırım neler Mert kesimlikle katılıyorum sana kardeşim ama Volkan abiye üzüldüm adam Opc yiyecekti buluşmada hevesi kursağında kaldı
Orjinal yazı sahibi: iatros
opc güzel araç ama öyle 325 bgin hakkını veren bir araç değil opc nin koltuklarını doldurup gazlasaydık sonucu hep beraber görecektik ama olmadı olsaydı öyle kolayca geçemiyeceğini ilk fark eden erhandı ama neyse bazı arkadaşlar öğrenmişlerdir birşeyler
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Gokhan biz sana boylemi ogrettik bu isleri ???
Astra seni bozmus
Bu arada Fatih neden siralamada yok ? Diskalifiue ??
Valla benimde gözüm Fatih abiyi aradı nirdesin Fatih abi Fatih abi muhtemelen Üst rekor kırınca onu sıralamaya almadılardiğerlerine haksızlık olmasın diye Mehmet abi başka ihtimal yok yani
Yorum