Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Herkese iyi akşamlar.
    Fatih bey ile yapılan özel görüşmeden sonra afiş son şeklini almış bulunuyor.

NOT: Tarih kısımları ÖRNEK olarak yazılmış olup afiş 50x70 cm boyutlarındadır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
      abiler haddime değil biliyorum ama bu konu başlığı biraz afiş ağırlıklı oldu bence büyük buluşma olmassa bu afiş bi işe yaramıyacak 1 ay sonra yapılacaksa bu etkinlik fazlada zaman kalmadı bence
      Konu dağılmasın diye ayrı bir başlık açmadığımız için maaalesef bu konu altında devam ediyor. Tarih kısmı ise değişken olduğu için sadece tasarım onaylandı.
      Çağrı kardeşim uygun görürse afiş ile ilgili yazışmaları başka bir başlık altında toparlayabilir...

Saygılarımla.

Yorum

Ellerinize sağlık Cemil Bey, gerçekten harika oldu. Ben Ankara BUluşmasında aldığım posteri işyerinde duvara astım. Aracımızın hayran sayısı hızla artmaya başladı. Bu arada resimdeki araç, Facomx ile benim modelin aynısı. Onun için Fatih biraz titizleniyor, mazur görün haha

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Duyurular:
          II. Büyük Türkiye buluşması hazırlıkları sürüyor.
          Bizi takip etmeye devam edin ?! Insigniateam crew

Yorum

İşleniyor...
          X