Yalnız Türkiye haritası şeklinde bizim logoyuda içine gömsen nasıl olur acaba
NOT: Tarih kısımları ÖRNEKTİR
Fatih Bey Aşağıdaki çalışma istediğiniz şekilde, ama İzmir Saat Kulesi'nin beyaz&siyah yönleri "INSIGNIATEAM" yazısını karanlık bıraktı
Cemil Abim son hali harika.Dahada fikirler cikacaktir..
Teşekkürler Nuri kardeşim.
Evet, son hali oldukça hoş görünüyor. Afiş "BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI" na yakışır olsun değil mi? Biraz da ses getirmesi lazım. Düşünelim bakalım tasarımın sonu yok.....
Arkdaşlar bu konuda hala mekan ve zaman teklifi yok.özellikle ankete hiçbiri bana uymuyor veya mekan bana uymuyor diye düşünenler organizasyon mu size uymuyor yoksa mekan mı zaman ıçLütfen bunlara cevap olacak şekilde zaman ve yer tekliflerinde bulunun. Bulunun ki biz de anketi değiştirip elle tutulur bir kaç teklif verelim.
Cemil abim alttaki harita şeklini kaldırıp,ortadaki resimleri harita şekline soksak yazıları alt kısma alsak ?
Günaydın Nuri kardeşim.
Ortadaki resimleri harita içine çektiğimde büyük olduklarından hiç gözükmüyordu ama değişik bir tasarımla illerimizdeki farklı görüntüleri birleştirip PUZZLE tarzı birşeyler ortaya çıkarttım
Arkdaşlar bu konuda hala mekan ve zaman teklifi yok.özellikle ankete hiçbiri bana uymuyor veya mekan bana uymuyor diye düşünenler organizasyon mu size uymuyor yoksa mekan mı zaman ıçLütfen bunlara cevap olacak şekilde zaman ve yer tekliflerinde bulunun. Bulunun ki biz de anketi değiştirip elle tutulur bir kaç teklif verelim.
En son seçeneği işaretleyenler büyük bir ihtimalle öğrenci olanlar.Çünkü açık öğretim sınavı, finaller, seçim derken en uygun dönem haziranın üçüncü haftası ve daha ileri dönemler oluyor haklı olarak..son seçeneği işaretleyenlerin buluşma yerinden çok buluşma tarihi bakımından konuyu değerlendirdiğini düşünüyorum.
Öğrenciler dışında iş güç sahibi olanlar, ailece katılacak olanlar için ise durum farklı tabii ki.ailelerin yaz tatili programına,özellikle yıllık izin ayarlama durumlarına ters düşebilir haziranın üçüncü haftası ve daha ileri tarihler.
Buluşmaya katıllacakların çoğunu ailecek gelen üyelerimiz oluşturacaktır diye tahmin ediyorum,Ayrıca iş güç çoluk çocuk derken bu tip aktivitelere zaman ayırabilmeleri biz öğrencilere nispeten daha zor..Yer ve zaman teklifi açısından öncelik verilmesi gereken ise doğal olarak ailece katılacak olanların tercih edeceği yer ve zaman olmalı diye düşünüyorum.
Benim açımdan en iyi tarih haziranın 3. yada 4. haftası, iç anadolu bölgesi civarı(kimseye haddinden fazla uzun yol çektirmemek adına,mesela Amasra'da buluşma olsa samsundan katılacak üyemizin katetiği yol ile diyarbakır'dan katılacak üyenin ki çok farklı olacak) bir yerde yapılacak bir buluşma en mantıklısı olur..
Ama dediğim gibi,ailece gelecek olanların tercihleri belirleyici olmalı.
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Cemil abim alttaki harita şeklini kaldırıp,ortadaki resimleri harita şekline soksak yazıları alt kısma alsak ?
Günaydın Nuri kardeşim.
Ortadaki resimleri harita içine çektiğimde büyük olduklarından hiç gözükmüyordu ama değişik bir tasarımla illerimizdeki farklı görüntüleri birleştirip PUZZLE tarzı birşeyler ortaya çıkarttım
Sonuç
NOT:Tarih kısımları örnektir.
Cemil abi puzili bölgölere göre dizme şansımız varmı
7 Bölge için 7 farklı özellik mesala Sivas -Erzincan tarafından Bogaz manzarası olmamış Sivasın Meşhur camileri gibi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum