Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

benim fikrim ankarakızılcahamam bana uymaz yeter eskişehirde hamam cok fazla bıktım daha öncede konakladım cok hoş bir yer degil tarih önemli değil benim için yer daha önemli abant ve akdenizde 2 günü gecmemek şartıyla hepsi uyar
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Arkadaşlar bu konuyu bölgeler kendi açılarından değerlendiriyor.Organizasyona herkes kendi şehrindeki insanlarla bir grup halinde katılmak isteyecek ve bu da çok mantıklı. O yüzden gruplar yani bölgeler ve şehirler kendine uyan mekanlar ve tarihleri belirlesin ortaya atsın. Çoğunluğun tercihlerini daha sonra anketleyelim.Yani bir kaç şehir ve tarih alternatifi olsun onları anketleyelim.ayrıca herkesin istediği bu kadar büyük bir toplulukta olmaz.O yüzden çoğunluğun dediği olacak ve gelmek isteyenler buna uyacak başka çare yok.saygılar sevgiler

Yorum

abant da tek otel var hafta sonu full olur oralar fiyat olarakta cazip gelmeyebilir ama ben yine bi fiyat araştırmasında bulunayım hafta içi belki bi indirim yapar lar ama oda bizlerre uymaz bi görüşeyim
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

abant otel göl manzaralı 326 tl 2 kişi yarım pansiyon
          orman manzaralı 289 tl 2 kişi yarım pansiyon
          diyorlar bakalım bi tur acentesiyle görüşecem nasıl bi indirim yaparlar

Taksim International Abant Palace Otel 321 tl 2 kişi yarım pansiyon

o bölgede 2 tane otel var
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

şimdi bi acente firması olan arkadaşımla görüştüm abantta otel sayısı 2 adet diyor o yüzden en iyi acente bile taş patlasın 30 /40 tl indirim yapar diyor koru otel var diyor abantta sapagına gelmeden 20 km göle mesafesi var diyor oradan fiyat alacak akşam bi yemek yenir eğlenceli bişeyler yaparız diyor sonra sabah kahvaltı sonrasında biz acente olarakta abant gölün kenarında öglen yemeği düzenleriz hem daha uygun olur diyor bi fiyat calışması yapacak yarın haber verecek fiyat konusunda

Yorum

Büyük Türkiye Buluşması için hazırladığım (50x70 cm boyutlarında) ve daha sonra kafamda farklı tasarımlar oluştuğunda değiştirebileceğim afiş örneği ilişiktedir.

Takdirlerinize sunarım.

NOT: Tarih kısmı ÖRNEKTİR.....

Yorum

CEMİL ABİ SÜPER OLMUŞŞŞŞŞŞŞ clapclap clapclap adamın buluşası geliyor ihihi valla ellerine sağlık

Yorum

Üstadım sen bu gidişle insignia reklam filmi bile çevirirsin valla Ellerine sağlık çok güzel olmuş..
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

cemil abi eline sağlık .senin başından beri söylediğim şekilde ihtiyar kısmını kaldıralım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      CEMİL ABİ SÜPER OLMUŞŞŞŞŞŞŞ clapclap clapclap adamın buluşası geliyor ihihi valla ellerine sağlık
                      Teşekkürler Emre kardeşim. Senin dediğin gibi "Adamın buluşası geliyor" diyorsun ya! Herkes o düşünce de olsun istiyoruz ki adına yakışan "BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI" olsun...

Yorum

Cemi Abi Ellerine sağlık;

Yalnız Türkiye haritası şeklinde bizim logoyuda içine gömsen nasıl olur acaba

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tarih netleştimi yoksa örnek olsun diyemi yazıldı 29.05.2011 ??
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                            Üstadım sen bu gidişle insignia reklam filmi bile çevirirsin valla Ellerine sağlık çok güzel olmuş..
                            Teşekkürler "bassoprofondo"

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            cemil abi eline sağlık .senin başından beri söylediğim şekilde ihtiyar kısmını kaldıralım.
                            Çook Teşekkürler. Yaş 50'yi geçince "İhtiyar" grubuna geçiyoruz.. ihihi Böyle tanındık bu şekilde devam etsin. ihihi haha haha Yinede TEŞEKKÜRLER.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              Tarih netleştimi yoksa örnek olsun diyemi yazıldı 29.05.2011 ??
                              Örnek Örnek.....

Yorum

Bana uymayan tek tarih 29.05.2011
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X