Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

Duyurular:
    II. Büyük Türkiye buluşması hazırlıkları sürüyor.
    Bizi takip etmeye devam edin ?! Insigniateam crew

0
    II. Büyük Türkiye buluşması hazırlıkları sürüyor. Bizi takip etmeye devam edin ?! Insigniateam crew
    0%
    0
    II. Büyük Türkiye buluşması hazırlıkları sürüyor. Bizi takip etmeye devam edin ?! Insigniateam crew
    0%
    0
    0%
    0
    0%
    0
    0%
    0
    0%
    0
    0%
    0
    0%
    0
    0%
    0

Ynt: BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI

4-5 haziran kizilcahamam konaklamali idealdir bence.Sonucta buyuk Turkiye bulusmasi yapacagiz.katilimin cogu disardan olacaktir vede katilimcilarimizi yorgun argin tek gunde yola gondermeme taraftariyim.Tarih olarak cogumuz calisiyoruz ayni zamanda ogrenci olanlarimizda var sinavlar vs.Bunlari baz alaraktan en uygun tarih bence.

Yorum

bence akdeniz veya egede yarım pansıyon vb. ucuz ama guzel bı yerde 1 gece konaklamalı guzel olurdu haziran da guzel olurdu

Yorum

ben de bu acilan konu uzerine actigim konu sayfasini kapatiyorum.herkes bu syfaya yorumlarini yapsinlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          ben de bu acilan konu uzerine actigim konu sayfasini kapatiyorum.herkes bu syfaya yorumlarini yapsinlar.
          Yok kapatılmasın utku abi benim ki organizasyon konusu değil sadece belirleme organizasyon kısmına pek müdahil olmıyacam ben en sondada bu iki konu birleştirilecek sen ordan gerekli bilgileri verirsin burdan sonuc cıktıktan sonra...

Yorum

nasil organizasyona mudahil olmayacaksin emre.yukarida sponsor olmasa da ben belli seyleri yapabilirim demissin.hadi orayi bosver bu sayfa cok daha ayrintili olmus.iki sayfaya ne gerek var

Yorum

Ön hazırlık sayfası olsun bu iki konuda ana sayfayıda biz açarız herşey netleşince

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

28-29 Mayıs konaklamalı Abant ihihi

bence
                21-22 mayıs erken gibi
                4-5 haziran güzel ama bana uymayabilir, ertesi gün finallerim başlıyor, 6-19 haziran arası 2 haftalık sınav programında 3 tane dersimi kesin o güne denk getirirler maad
                ama olurda pazartesi sınavım olmazsa 4-5 haziran Abant bencede uygun
                InsigniaTEAM

Yorum

Konaklamalı i organizasyon olacağından dolayı 2 günlük süreçte gerçekleştirilebilecek görülebilecek yapılabilecek aktivitelerinde önemi artıyor bu buluşmada,
                  Misal,Bi ürgüp göreme buluşması yapılsa gezi düzenlenebilir tarihi yerler görülebilir ertesi gün piknik yapılabilir gibi...
                  Bizim Utku abiyle yaptığımız görüşmede Ankara organizasyon ekibi olarak bu buluşmada herkesin fikrine yer verilmeli en makul yerler tercih edilmeli diye düşünüyoruz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Ön hazırlık sayfası olsun bu iki konuda ana sayfayıda biz açarız herşey netleşince
                    Biz tali yoluzda sen ana yolmusun Fatih abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      28-29 Mayıs konaklamalı Abant ihihi

bence
                      21-22 mayıs erken gibi
                      4-5 haziran güzel ama bana uymayabilir, ertesi gün finallerim başlıyor, 6-19 haziran arası 2 haftalık sınav programında 3 tane dersimi kesin o güne denk getirirler maad
                      ama olurda pazartesi sınavım olmazsa 4-5 haziran Abant bencede uygun
                      o tarihlerde sınav var çağrı kardeşim böyle günler dikkate alınmalı

Yorum

Aynı konu için farklı başlıklar açılmış Yönetim bu işe bi el atsada organizeyi tek bir komuta merkezinden idare etse nasıl olur acaba? aynı konu 2 başlık ve bir sürü alternatif tarihler...:S
                        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Aynı konu için farklı başlıklar açılmış Yönetim bu işe bi el atsada organizeyi tek bir komuta merkezinden idare etse nasıl olur acaba? aynı konu 2 başlık ve bir sürü alternatif tarihler...:S
                          Haklısın Gökhan kardeşim editlenecek iki konu

Yorum

o zaman tamamdır
                            F30 Sport+

Yorum

28-29 Mayıs Açık öğretim sınavını görmezden gelemeyiz.
                              11-12 Haziran seçim haftası.
                              4-5 Haziran Seçimden bir önceki hafta. Siyasi faaliyette bulunanlar varsa onların için zor olur.
                              18-19 Haziran okulların kapandığı hafta. Taitl planları vs. Herkesin katılımı yine zor olur. Ayrıca bu sene ramazan erken geldiğinden düğünler/dernekler erken başlıyor.

Şahsi önerim 20-21 Mayıs haftası.

Bence tarihi netleştirelim. Sonra yeri belirleyelim.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X