Ynt: 24 Nisan Ankara buluşması Ve Memnuniyet anketi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
24 Nisan Ankara Buluşması Fotoğraf Paylaşım Başlığı Ve Memnuniyet anketi
Collapse
X
-
Ynt: 24 Nisan Ankara buluşması Ve Memnuniyet anketi
arşiv bölümündeki konuyu buraya taşıdım, çünkü karışıklıklar başlamıştı.
yapacağımız şey Abant buluşmasında yaptığımızın aynısı (bkz: http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=1559.0)
öncelikle herkes çektiği fotoğrafların orjinallerini hotfile, rapidshare gibi sitelere yükleyip linklerini burada paylaşsın (bilgisi olmayanlara yardımcı olacağım)
ardından herkesin çektiği fotoğrafları isimleriyle klasörlendirip ortak upload yapacağım, herkes indirebilecek.
site üzerinde gözükecek fotoğrafların üzerine de site adresini ekleyeceğim, farklı sitelerde paylaşılmasın.
ardından, Emre abinin fotolu anlatımı güzel olmuş, onu biraz daha sadeleştirip yeni konu altında birkaç resim ve toplu download linkini paylaşacağız.
bu konuya duyarlı olabilirsek sevinirim, Abant foto arşivi gibi güzel bir düzenleme yapalım ve lütfen paylaşımcı olalım ihihi
InsigniaTEAM
Yorum
-
Ynt: 24 Nisan Ankara Buluşması Fotoğraf Paylaşım Başlığı Ve Memnuniyet anketi
diadavidoff emrenini albumune neden şifre istiyor en üstteki resimleride göremiyorumHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
heeee pardon sufyan abi bende sadece be göremiyorum sandımHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
fotolar Emre abinin hesabına çok yüklenmiş ben halledeceğim ama biraz zamana ihtiyacım var. dün sadece thumbnaillere çevirip sıraya koymam bile saatlerimi aldı
bu arada Emre abi hesabı şifrelemiş, private mi yaptın abi?InsigniaTEAM
Yorum
-
foto foto foto nerde fotolar hadi benimki 8 yıllık kompakt makine, adam akıllı çekimler olmadığı için eklemedim ama o kadar SLR makina vardı, fotoları kendinize saklamayın yaw ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
arkadaslar biliyorsujuz biz bir aileyiz bir ailenin bireyleri olarak birbirimize hatalarimizi ya da eksikliklerimizi soylememiz gerekiyor.bundan sonraki organizasyonlarda bu eksiklikletin olmamasi icin ankee bazi eksiklikler vardi diyen arkadaslarin bu eksiklikleri bana ve emre kardesime belirtmeleri bizi mutlu edecektir.bunu ozel mesajla da belirtebilirler.saygilar sevgiler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61arkadaslar biliyorsujuz biz bir aileyiz bir ailenin bireyleri olarak birbirimize hatalarimizi ya da eksikliklerimizi soylememiz gerekiyor.bundan sonraki organizasyonlarda bu eksiklikletin olmamasi icin ankee bazi eksiklikler vardi diyen arkadaslarin bu eksiklikleri bana ve emre kardesime belirtmeleri bizi mutlu edecektir.bunu ozel mesajla da belirtebilirler.saygilar sevgiler
Yorum
Yorum