Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmir Buluşması Yapıyoruz Tüm İzmirliler ve Tüm üyelerimiz Davetlidir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İzmir Buluşması Yapıyoruz Tüm İzmirliler ve Tüm üyelerimiz Davetlidir

Bu fikir benim aklımda epeydir var.Bir deneme yapabiliriz
    Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    ewet arkadaslar keske bende gelebılseydım! ben aklıma bır fıkır geldı kartvızıt gıbı kartlar yapılsa ve arkalarında bulusma zamanlarını yazsak her gordugumuz ınsıgnanın camlarına 2 tane bıraksak hem sıteyı tanıtmıs oluruz hemde belkı kısılerı tanımıs oluruz gelırler toplantılara nedersınız? bızım evım burda cevresınde kafada 10 tane var! ben bırakırım hepsıne! gorursemde konusurum bıle

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

zaten halihazırda basılmış kartlar var, daha önceden isteseydiniz gönderirdik ihihi
      Taner abi stickerlar bende değil, Emre abi yaptırmıştı buluşmada hepsi dağıtıldı mı kaldı mı bilmiyorum?
      InsigniaTEAM

Yorum

ilk buluşma için cok güzel olmuş emeğinize sağlık
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İzmiride Ankara gibi canlı dinamik görmek istiyoruz İzmirde de fitil ateşlendi hiho hiho hiho hiho

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X