Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

erhan kardeşim o daha bugün yarın çıkmaz.Muhtemelen haftasonuna doru belki haftasonu eklerinde çıkar.Çıkınca da haberimiz olur ve sizlere bilgi veririz.saygılar sevgiler....

Yorum

İnsigniateam buluşmalarına yaya olarak katılan ilk klüp üyesi olmanın haklı gururunu (!) yaşıyorum :P:P:P:P:P (zaytunga haber olarak girilecek türden bir olay bu).Beklediğimden çok daha samimi,elit uyumlu bir ortamla karşılaştığımı söyleyebilirim.Gerek kurucu üyelerin organizasyon anlamında özverileri,gerekse katılımcıların uzun yol yağmur çamur demeden özveride bulunması (bu konuda özellikle isa beye sonsuz teşekkürler),"delikanlı" üyemiz Cemil Bey'in afiş ve bayrak tasarımları,ve klübümüzün matbaa-mecmua destekçisi nuri özen sayesinde harika bir gün geçirdik gerçekten.
      Ankamall'de gördüğüm ilk insignia team üyesi olan,konvoy boyunca co-pilotluğunu yaptığım utku abime ,sigara aralarında bana co-smoker' lık yapan nuri özen kardeşime kendi adıma ayrıca teşekkür eder,mayıs sonunda yapılması muhtemel abant buluşmasının daha bol katılımlı ve keyifli bir buluşma olmasını dilerim.

Edit:Emre kardeşimden pek bahsetmemişim dikkatimi şimdi çektiBu hususta:

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
      Emre kardeşim ve Eşinin gösterdiği güler yüzü ve misafir perverliği içinde ayrıca Teşekkür ederim
      +11111111111111..............
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Çok teşekkür ederim kardeşim herzaman.Bu arada dün havanın inadı bizemiydi şuan günlük güneşlik ya maad

Yorum

Takdiri ilahi yapacak birşey yok önemli olan birlik beraberlik kardeşlikti ve buda bir Takdiri ilahi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Açık hava yerine kapalı mekanda yapıldı aktiviteler,onun dışında hızımızı kesilmedi pek..Gerçi biz 15 dakikaya bir açık havadaydık zaten malum
            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

En çokda sigara içen bizdik galiba Bana Kayseri yolu gözüktü ben ufaktan kaçıyorum.sevgiler saygılar..

Yorum

dunku bulusmayla ilgili emegi gecen butun arkadaslara cok tesekkur ederim.

Biz de sag salim evlerimize ulastik. Ankaraya gelirken ayri ayri geldik ama donusu Fatih abiyle cok guzeldi. Adam tam bir yol arkadasi)

Ben iddia ediyorum, bu Fatih abi var ya, surus konusunda hepimizi cebinden cikarir. Bu kadar ovgu yeter mi Fatih abi (Seyhi muridi ucurur derler

biz istanbul ekibi olarak katildik ama organizasyon istanbuldakinden cok daha guzel olmustu. cok daha iyilerini Turkiye bulusmasinda bekliyoruz.

Yorum

Sizleri böyle keyfili sürüşlerde arkamızda görmek bizi de sevindiriyor Özkan hocam seninde bizden kalır yanın yok yani

Yorum

Hakikaten mükemmel bir organizasyon, mükemmel bir ortam vardı. Utku, Emre ve Çağrı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca sponsor firma yetkilileri Vedat ve Ufuk beylere de hem katılımları hem de organizasyon olan katkıları için çok teşekkürler. Açıkçası bu kadar keyifli bir ortam olacağını çok düşünmemiştim. Çok keyif aldık ailecek. Hoş dostluklar oldu.
                    Orada da söylemiştim; ikili ilişkilerin giderek zayıfladığı şu günlerde bu tarz ortamlara gerçekten çok ihtiyacımız var. Bir araba satın almaktan olay bakın nerelere kadar gelebiliyor. Araba bahane muhabbet şahane
                    Yeni organizasyonlarda buluşmak ümit ve temennisiyle.
                    Saygı ve sevgiyle...
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Esas biz size teşekkür ederiz.ta uzaklardan bize güvenerek bizle birlikte olmaya geldiğiniz ve bu güzel güne katkıda bulunduğunuz için.saygılar sevgiler

Yorum

Emre abinin fotolara bakmaya 4gb ram yetmedi
                        eğer görüntülemede sorun yaşayan varsa jdownloader kurup tüm fotoğrafları pc'ye yükleyip bakabilirsiniz yada tam çözünürlükteki fotoları hotfile'a yüklemesini bekleyebiliriz.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Blackberry yarisini acti reset atti haha.Hotfile,rapid,filesonic,fileserve herhangi birine olursa guzel olur..

Yorum

Aslında Aralarda Bulanık ve yanlışlıkla çekilmiş resimlerde var en azından onlar çıkartılırsa daha iyi olacak galiba

Yorum

Şükür kavuşturana diyeceğim.
                              İş yoğunluğum nedeniyle en son yorumu ben yapacağım herhalde,

Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Emeği geçen herkese AYRI AYRI teşekkür ederim.
                              Ankara ve Ankara dışından katılan ve bizimle beraber olmak isteyipte olamayan ve gönüllerde bizimle olan tüm INSIGNIATEAM AİLESİNE sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum.

En kısa zamanda görüşmek üzere. oleyy

Sevgi ve Saygılarımla.

Yorum

opis olarak katılan herkese teşekkür ederiz bizlerde böyle bir buluşmanın içinde olmaktan mutluluk duyduk
                                tekrar katılımlarında herkese teşekkür edriz

opis a.ş

Yorum

İşleniyor...
                                X