Daha önce bayan/kadın Insignia şoförü ya da sahibi bileniniz göreniniz var mı diye sormuştum. Bugün Ankara buluşmasından eve dönerken 06 AVJ ... plakalı gümüş gri bir Insignia Cinnah'tan yukarı doğru çıkıyordu. Aracı hoş bir hanım kullanıyordu, ilk defa bir kadın şoförü Insignia kullanırken gördüm. Paylaşayım dedim. oleyy
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
valla parca parca atıyorum photobuckete şimdilik anlkamll ve konvoy fotoları yayına hazır birtek söğütlü bahce rollhouse ve ciğerci muhabbetmiz atılacak ve ben perişanım ölüyorum şuan
Emre ve Utku bey organizasyondaki göstermiş oldugunuz üstün başarıda dolayı sizleri tebrik ve teşekkürler ediyor bundan daha iyi bir organizasyon olcagını düşünmüyorum her anlamıyla on numara bir buluşmaydı herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve uygulandı Allah sizden razı olsun ...
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Bu organizasyonun tüm güzelliği siz katılan arkadaşlarımız sayesinde oldu. umarım bundan sonra çok daha güzel organzasyonlarda buluşacağız.saygılar sevgiler
Yorum