Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

bu aralar kedisi meşhur

Yorum

rolleyes
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Herkese Selam. Buluşmadan az önce eve döndük, ilk yorum yazan ben olacağım sanırım Çok başarılı ve güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese özellikle de Ankara/Opis'e çok teşekkürler. Hava bu kadar yağışlı olmasa daha güzel olacakmış ama bir sonrakini yazın yapıp bu eksiğide kapatırız inşallah. Ayrıca gelen herkese de ayrı ayrı teşekkürler. Tekrak görüşmek üzere...

Yorum

Ankara buluşmasına ilişkin ilk mesajı yazabileyim diye onları bowlinge gönderdim. ihihi ihihi.
          Gerçekten çoooooook güzel bir organizasyondu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Opis'e ayrı teşekkür.
          Yıllardır müşterisi olmamızın boş yere olmadığını gösterdi.
          Resimleri ben de çok merak ediyorum.
          Mehmet canın sağolsun.Bir dahakine görüşürüz.
          Mayıs ayı sonunda Abant'ta Türkiye buluşması fikri herkesçe benimsendi.

Yorum

mturgut Hocam kusura bakma, ama ilk mesajı 5 dk ile kaçırmışsın Bi sonraki ne ilk söz senin inşallah.

Yorum

Hediyeler
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Zaten geç kaldım oğlumun basket kursu sebebiyle. Söğütlübahçede de fotoğrafa katılmak için bile ikna edemedim bücürü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nuclearcodes
                  mturgut Hocam kusura bakma, ama ilk mesajı 5 dk ile kaçırmışsın Bi sonraki ne ilk söz senin inşallah.
                  Tam yazdım gönderdim mesajı. Aynı anda bir mesaj daha gönderildi dedi sistem. 1 sn. ile ilk mesajı kaçırdım. Ama yabancıya gitmedi ilk mesaj. Tecrübe oldu. Bir daha telefondan yazarım.

Yorum

Videoları izledim. Çok ciddi işler yapılmış. Emeği geçenleri kutlarım. clapclap clapclap clapclap clapclap

İnşallah bir dahaki Türkiye Buluşmasına ailece geliyoruz... Hızlı bir şekilde tarih ve yer belirlemek lazım. Büyük Türkiye buluşmasına OPEL/TR'nin sponsor olması ayrı yakışır hani
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Emegi gecen herkeze Cook teşekkür ederim

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Harika bir organizasyondu artık hevesleri abant buluşmasına Saklayalım gelmeyenler

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Hadi bakalım resimler videolar bekliyoruz Mayıs sonu genel bulusma guzel olur Mayıs 15 den sonra serbestım .)
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Merhaba, son Istanbul buluşması ve Ankara buluşmasında büyük Türkiye buluşması için tarih belirledik.
                            Tüm üyelerin onayı ile Mayısın son haftasının Cumartesi ve Pazarı olmasına karar verdik. Üyelerin katılımına uygun olması icin yer Abant olarak seçilmiştir. Yeni bir konu açarak detayları paylaşıyor olacağız.

Yorum

28 - 29 Mayıs tarihlerini takvimlerizde işaretlemeyi unutmayın.
                              İki gününü de ayıramayanlar için büyük buluşma günü 29 Mayıs'tır.

Yorum

İşleniyor...
                              X