Herkese Selam. Buluşmadan az önce eve döndük, ilk yorum yazan ben olacağım sanırım Çok başarılı ve güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese özellikle de Ankara/Opis'e çok teşekkürler. Hava bu kadar yağışlı olmasa daha güzel olacakmış ama bir sonrakini yazın yapıp bu eksiğide kapatırız inşallah. Ayrıca gelen herkese de ayrı ayrı teşekkürler. Tekrak görüşmek üzere...
Ankara buluşmasına ilişkin ilk mesajı yazabileyim diye onları bowlinge gönderdim. ihihi ihihi.
Gerçekten çoooooook güzel bir organizasyondu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Opis'e ayrı teşekkür.
Yıllardır müşterisi olmamızın boş yere olmadığını gösterdi.
Resimleri ben de çok merak ediyorum.
Mehmet canın sağolsun.Bir dahakine görüşürüz.
Mayıs ayı sonunda Abant'ta Türkiye buluşması fikri herkesçe benimsendi.
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
mturgut Hocam kusura bakma, ama ilk mesajı 5 dk ile kaçırmışsın Bi sonraki ne ilk söz senin inşallah.
Tam yazdım gönderdim mesajı. Aynı anda bir mesaj daha gönderildi dedi sistem. 1 sn. ile ilk mesajı kaçırdım. Ama yabancıya gitmedi ilk mesaj. Tecrübe oldu. Bir daha telefondan yazarım.
Videoları izledim. Çok ciddi işler yapılmış. Emeği geçenleri kutlarım. clapclap clapclap clapclap clapclap
İnşallah bir dahaki Türkiye Buluşmasına ailece geliyoruz... Hızlı bir şekilde tarih ve yer belirlemek lazım. Büyük Türkiye buluşmasına OPEL/TR'nin sponsor olması ayrı yakışır hani
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Merhaba, son Istanbul buluşması ve Ankara buluşmasında büyük Türkiye buluşması için tarih belirledik.
Tüm üyelerin onayı ile Mayısın son haftasının Cumartesi ve Pazarı olmasına karar verdik. Üyelerin katılımına uygun olması icin yer Abant olarak seçilmiştir. Yeni bir konu açarak detayları paylaşıyor olacağız.
Yorum