Üzülerek belirtiyorum Mehmet abimizin gelememe nedeni gecerli saydığımız nedenlerden dolayı,
iş yerinde şuan ilgili olarak bırakabileceği kişinin hafta sonu olmamasından dolayı
Arkadaşlar malum ben haftasonu cumartesi pazar günleri de çalışıyorum. Ve teknik olarak en hassas işler bu iki günlerde yapılıyor.
Ben olmadığımda bu işleri yapabilecek çalışma arkadaşımız şehir dışında. Eğer yarın gelse basar gelirim ancak salı-çarşambadab önce gelemiyor.
Böyle olunca da ben işyerimden ayrılamıyorum.
Yoksa bu büyüklükte ve tüm dostların olduğu bir organizasyonu asla kaçırmam !
Lütfen kusuruma bakmayın. Kalbim sizinle.
Bir dahaki sefere inşallah.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Üzülerek belirtiyorum Mehmet abimizin gelememe nedeni gecerli saydığımız nedenlerden dolayı,
iş yerinde şuan ilgili olarak bırakabileceği kişinin hafta sonu olmamasından dolayı
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Arkadaşlar malum ben haftasonu cumartesi pazar günleri de çalışıyorum. Ve teknik olarak en hassas işler bu iki günlerde yapılıyor.
Ben olmadığımda bu işleri yapabilecek çalışma arkadaşımız şehir dışında. Eğer yarın gelse basar gelirim ancak salı-çarşambadab önce gelemiyor.
Böyle olunca da ben işyerimden ayrılamıyorum.
Yoksa bu büyüklükte ve tüm dostların olduğu bir organizasyonu asla kaçırmam !
Lütfen kusuruma bakmayın. Kalbim sizinle.
Bir dahaki sefere inşallah.
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Abi senin gelmemenle toz kalkmaması imkansız adın günlerdir listede gelmeyecen dediğimizde herkes üzüldü tabi hem daha bana makinayı gösterecektin
güzel bir öğle kahvaltısı ve spor etkinliğimiz olacağından dolayı rahat edemeyeceğiniz tercihlerden kaçınalım ben pazarları hep eşofman tarzı giyerim giymessem o günün pazar olduğunu bile anlamam
Yorum