Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Keşkekle Elma istiyoruz

Canının sağlığı Faruk hocam
    Fatih abi Çaktırmadan mesaj saatine gelmişiz demek ki buluşmaya 3 gün kalmış anladım

Yorum

Ne anladın anlamadım

haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ne anladın anlamadım

haha haha haha
        "Ne verisen elinle o gider seninle" Mesajları

Yorum

Eferim öğreniyorsun

Yorum

Eferim öğreniyorsun
            Peşindeyim abi

Yorum

İşin Şakası Emre bu tür etkinliklerde ufak ama farklı hediyelerle katılımcıların kendi imkanları çerçevesinde kendi yörelerine özgü birşeyler yapması daha sıcak ortamları ve daha samimi paylaşımları ortaya koyuyor Faruk hocama takılıyorum Düşünde şimdi herkeze mermer bir kalemlik ve küllük getirdiğini fena olmaz yani

Yorum

İşin şakası Gönlünüzden ne koparsa ben anlıyorum seni abi Destekliyorum

Yorum

Pazar günü oğlumun basket kursundan sonra vakit kalırsa geleceğim inşallah, artık söğütözüne gelebilirim sanırım.

Sağlıcakla.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msaltin
                    Pazar günü oğlumun basket kursundan sonra vakit kalırsa geleceğim inşallah, artık söğütözüne gelebilirim sanırım.

Sağlıcakla.
                    Bekleriz

Yorum

İstanbuldan Ankaraya yolculuk yapacak arkadaşlar tahmini çıkış saatinizi belirtirmisiniz?
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Pazar günü saat kaçta nerede toplanılıyor?Şu sıralar arabanın satılmaması için cebelleştiğimden ötürü ankaraya araçsız gelebileceğim malesef:S:S Güzergahı tam olarak bileyim de konvoy geçerken esas duruşta selam çakayım bari
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Afişin en son hali (daha önce kullanılan Hasan'a ait "Hasan_apg09" plakalı aracın resmi, piksel bakımından baskı esnasında bozuk çıktığı için aşağıdaki resim ile değiştirilmiştir. Kusura bakma Hasan)

Yorum

Cemil abim eline saglik.Ciktimi alicaksin,ofset baskimi?

Yorum

Arkadaşlar baktım bütün sitemizin organizasyona ilgisi oldukça yüksek ve gittikçe organizasyonumuz büyüyor bütün işlerimi bıraktım sabahtan beri Opisteyim.Sağolsun opis servis müdürümüz Ufuk bey elinden gelen desteği vermeye çalışıyor. Sitemizin de yapması gereken şey organizasyoan katılımları ile destek vermek ve olayı güzelleştirmek. Bu yüzden lütfen şartlarınızı son zamana kadar zorlayın fire vermeden ve hatta sayıyı daha da artırarak bu güzel günümüzü yaşayalım ve tamamlayalım. Bu arada katılımlarınızdaki sayı değişikliklerini de sitemizde paylaşarak veya bizzat telefonla Emre kardeşime veya bana ulaşarak bildirirseniz çok sevinirim. Şimdiden bu güzel günde buluşmak üzere ...............Saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                                Cemil abim eline saglik.Ciktimi alicaksin,ofset baskimi?
                                Şu an elimde A3 renkli baskı yapan yazıcıdan 10 adet çıktı aldım. Ayrıca 4 adet a3'ü birleştirip 50x70 mm afiş yapacağım. Keşke Ofset yapabilseydik.

Yorum

İşleniyor...
                                X