'Trapster' adlı iphone programını herkese tavsiye ederim. radar, kamera, kontrol noktası vb. bi çok uyarıda bulunabilen ve harita üzerinde gösteren bir program. Ankamall - söğütlü bahçe - rollhouse - bilkent bölgesinde sadece 1 radarla muhattap olmamız muhtemel. O radara da yaklaşınca emre(DiaDavidoff) kardeşim ve diğer ankaralı bizler sizi uyarırız. Ankara'da başka yerlere gidecek arkadaşlarımız için de daha geniş bir alanı koymaya çalıştım ancak fotolar telden çekme büyütemiyoruz gönlümüzce ama inş. sorun çıkmaz. Radar hepimizin kanayan yarası Tabi birde aracı insignia turbo olanların bir yarası daha var, artık onlar da basmayınca 2 yara daha az kanıyor tabiri caizse
Ankara - 71 EN 540 - Beyaz Opel Insignia 1.6 Turbo + Cosmo +Navigasyon + Sunroof
Walla süper organizasyon olacak gibi duruyo. Emeği geçen herkese teşekkürler. PAzarı iple çekiyorum. Benim oğlana anlattım organizasyonu uçtu valla havalara. Tam bir insignia fanatiği. 20-25 tane insignia olacak dedim delirdi.
Çağrı bu durum Hiç mantıklı gelmedi ama ÇOK İLGİNÇ . Deneme/Yanılma yoluyla buldum "24 Nisan Ankara buluşması" ibaresini "Convert" yaparak *.jpeg olarak kaydedersem resim bende gözükmüyor.
Yorum