ankamall-söğütlübahçe arası kameralı radar var mı? umarım vardır, trafikte kopmadan gidelim
Yok kardeşim konya yolu üzerindede eskişehir sapağına kadar yok eskişehir söğütlü bahçe arasındada yok ama söğütlü bahceden cıkıp hacettepe yolundan bilkente gececeğimiz zaman 100 mt sonra var ordada herkes yavaş yavaş haraket edecek zaten
Kopmalar kesinlikle olmayacak Ankara ekibi olarak bi ilke imza atarak aracları birbinebağlayarak konvoy yapacaz bu konvoya bi girdin i bidaha çıkış olmayacak
(Konvoy halinde hareket edilecek güzergah üzerinde sadece 1 noktada radar olacak onuda dediğim gibi söğütlü bahçe çıkışında belirtecem)
Şu anki katılımcı listesinden fire vermezsek eğer 25 insignia 3 adette diğer model araç katılımımız mevcut
Yine aynı şekilde kişi sayımızda firesiz hesaplamlarda 70 kişiyiz...
Çağrı kardeşim Ankara toplantısı için, Zeytin (Nurettin YILMAZ) kardeşim de İzmir toplantısı için bir afiş çalışmamı istemişti.
Bu aralar çok yoğun çalışma temposu içerisindeyim. Antalya'da yapılacak Başmüdürler toplantısı için sunum hazırlamaktayım.
Arada bir forum sayfasına girip ne var ne yok derken, Ankara için "Hasan_apg09" (Hasan Elman) İstanbul toplantında çektirilen arabasını fon kullanarak şöyle bir afişi ortaya çıkardım (50x70 cm boyutlarında)
abi öncelikle eline sağlık, çok çok teşekkür ederiz, harika olmuş clapclap hakkını nasıl ödeyeceğimizi bilemiyorum
yoğun iş temposunda bize de zaman ayırdığın için çok teşekkürler
Hasan'ın dediği durum için ben uğraştım ama baskıda sorun olabilir çünkü logonun arkaplanını elimle temizledim, büyük baskıda piksel hataları ortaya çıkabilir
Yorum