Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

ufuk beyın ısı zor olacak bırcok soruya cevap vermesı gerekebılır ihihi
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Ankaralı arkadaşlardan; anıtkabire yakın,yada ulaşımı rahat otel tavsiyesi yapabilecek olan varsa özelden yardım bekliyorum
      Bu arada internetten baktığım kadarı ile 23 nisanda şehiriçi otellerinde yer yok
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben gittiğimde İlci otelde kalıyorum tandoğanda TUS sınavıına gıttıgımde orda kalıyorum .
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

arabalarda yatarız
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
            Ben gittiğimde İlci otelde kalıyorum tandoğanda TUS sınavıına gıttıgımde orda kalıyorum .
            malesef oradada müsait oda yok Ömür..
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
              Orjinal yazı sahibi: iatros
              malesef oradada müsait oda yok Ömür..
              Sen öyle deyince bende tedirgin oldum aradım şimdi yaptırdım rezervasyonu Bayramdan dolayı kalabalık sanırım bizim tus zamanıda bulmak zor oluyor

Sürmeli otelde var abı orayada bak ıstersen bi. %10 ihtimallide olsada belki bende gelebilirim
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Tamamdır O halde sağolun varolun, bende tek başıma geliyorum aslanımla o halde =)

Eşi ile yazmışsınız benim için ancak bu durum önümüdeki 6 sene sonra ancak olabilir =) Şimdilik bekarız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIK
                  Tamamdır O halde sağolun varolun, bende tek başıma geliyorum aslanımla o halde =)

Eşi ile yazmışsınız benim için ancak bu durum önümüdeki 6 sene sonra ancak olabilir =) Şimdilik bekarız
                  sağlığına ozaman berker haha Buluşmaya geldiğinde benim arabaya bakalım bi Berker.Bir türlü zaman bulupta gelemedim sana.Araba hala aldığım gibi

Yorum

Evet, detailing adına da sohbet ederiz tabiki

Yorum

ben bu konu hakkında yardım edebileceğimi söylemiştim anıtkabire 5 dk mesafede 2 kişi oda kahvaltı dahil 100 tl ye ayarladım güzl bir otel rahat edersiniz otel konusunda yardım almak isteyen arkadaşlar bana 0530 7034918 ulaşsınlar
                      19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.başkan
                        ben bu konu hakkında yardım edebileceğimi söylemiştim anıtkabire 5 dk mesafede 2 kişi oda kahvaltı dahil 100 tl ye ayarladım güzl bir otel rahat edersiniz otel konusunda yardım almak isteyen arkadaşlar bana 0530 7034918 ulaşsınlar
                        Destek için teşekkürler...

Yorum

sorun değil şimiden 5 kişiyi yerleştirdik otele başaka kalmak isteyen arkadaşlar olursa bana dönüş yapsınlar

Yorum

Seyhan bey sağolun valla çok ilgilisiniz,desteğiniz için teşekkürler
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

nedemek ankarada siz bizim misafirimizsiniz elimizden ne gelirse yaparız umarım rahat edersiniz her hangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız ben buradayım

Yorum

ANKARA DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERİMİZ İÇİN :

Ben ziler için bir çalışma yaptım ayarladıgım otel anıtkabire 5 dk mesafede merkezi bir yerdedir 3 yıldızlı olup aileye hitap eden nezih bir oteldir detaylar aşıgıda

GÖKSU ANT OTEL ( 3 yıldız )
                                G.M.K bulvarı no 66 maltepe ankara tel : (312 ) 2318686 ilgili sedat bey

arayacak olanb arkadaşlar sedat beye benim ismimi ( seyhan KÖSE ) adıyla arasanız yardımcı olacaklardır ben fiyatı söyleyim iki oda + kahvaltı acık büfe olmak üzere 100 tl ( iki kişi Fiyatı ) sevgilerimle...

Yorum

İşleniyor...
                                X