Ankaralı arkadaşlardan; anıtkabire yakın,yada ulaşımı rahat otel tavsiyesi yapabilecek olan varsa özelden yardım bekliyorum
Bu arada internetten baktığım kadarı ile 23 nisanda şehiriçi otellerinde yer yok
ben bu konu hakkında yardım edebileceğimi söylemiştim anıtkabire 5 dk mesafede 2 kişi oda kahvaltı dahil 100 tl ye ayarladım güzl bir otel rahat edersiniz otel konusunda yardım almak isteyen arkadaşlar bana 0530 7034918 ulaşsınlar
19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb
ben bu konu hakkında yardım edebileceğimi söylemiştim anıtkabire 5 dk mesafede 2 kişi oda kahvaltı dahil 100 tl ye ayarladım güzl bir otel rahat edersiniz otel konusunda yardım almak isteyen arkadaşlar bana 0530 7034918 ulaşsınlar
nedemek ankarada siz bizim misafirimizsiniz elimizden ne gelirse yaparız umarım rahat edersiniz her hangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız ben buradayım
Ben ziler için bir çalışma yaptım ayarladıgım otel anıtkabire 5 dk mesafede merkezi bir yerdedir 3 yıldızlı olup aileye hitap eden nezih bir oteldir detaylar aşıgıda
GÖKSU ANT OTEL ( 3 yıldız )
G.M.K bulvarı no 66 maltepe ankara tel : (312 ) 2318686 ilgili sedat bey
arayacak olanb arkadaşlar sedat beye benim ismimi ( seyhan KÖSE ) adıyla arasanız yardımcı olacaklardır ben fiyatı söyleyim iki oda + kahvaltı acık büfe olmak üzere 100 tl ( iki kişi Fiyatı ) sevgilerimle...
Yorum