Herkese merhabalar,
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Mehmet Ankara buluşmasından bahsetti. Bayağı yol katedilmiş. Ben de bir aksilik olmaz ise kesinlikle katılacağım. Bu ortamı özlemişim.
Sevgili mturgut epey zaman oldu görüşmeyeli, ben de uzak kalmıştım, nihayet görüşebileceğiz. Mehmet nasıl olsa gelir de, Goday'den ses çıkmıyor. İlk buluşmanın elemanlarından Goday'i de aramızda görmek isteriz...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
valla hakan bey,ta istanbuldan geleceğim sizi mutlaka görmek isterim
Bülent Bey gerçekten İstanbul'dan gelerek bizi utandırıyorsunuz. Mutlaka geleceğim bu toplantı kaçmaz. Düzenleyenlerin eline sağlık... Bir de Mehmet bizi Merzifon'dan utandırsa..
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Sevgili mturgut epey zaman oldu görüşmeyeli, ben de uzak kalmıştım, nihayet görüşebileceğiz. Mehmet nasıl olsa gelir de, Goday'den ses çıkmıyor. İlk buluşmanın elemanlarından Goday'i de aramızda görmek isteriz...
Is ile ilgili bir sorunu cozebilirsem, soz bende gelecegim. Eger gelirsem cuma aksamdan ailece geliriz. Listeye 3 tam bir yarim kisi ilave edebilirsiniz 23 nisan gunu oglum Kaani Ankaradaki Feza Gursoy Bilim Merkezine gotururum.
Bulent sende oglun icin dusunebilirsin
Ama bu kadar plana ragmen yine de kesin diyemiyorum
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Istanbul etkinliğinde de yağmurlu ve hatta soğuk olması bekleniyordu ama oyle nolmadı 10 dakikalık bir yağmur molası dışında her şey iyi geçti
Bu sefer de bir kupa havalanacak demek ki ?! Bizim grup megersem rekabetçi bir ruha sahipmiş. hiho E tabi 180 ps seçenler çoğunlukta olduguna göre bu beklenir
Yorum