Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Görüşmeyeli o kadar oldu mu Çağrı?
    Mehmet gelir merak etme... H

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mturgut
      Herkese merhabalar,
      Uzun zamandır foruma giremiyordum. Mehmet Ankara buluşmasından bahsetti. Bayağı yol katedilmiş. Ben de bir aksilik olmaz ise kesinlikle katılacağım. Bu ortamı özlemişim.
      Sevgili mturgut epey zaman oldu görüşmeyeli, ben de uzak kalmıştım, nihayet görüşebileceğiz. Mehmet nasıl olsa gelir de, Goday'den ses çıkmıyor. İlk buluşmanın elemanlarından Goday'i de aramızda görmek isteriz...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

valla hakan bey,ta istanbuldan geleceğim sizi mutlaka görmek isterim
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Mehmet sensiz olmaz Ankara topu topu ne kadar mesafe varki Merzifondan ?
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            valla hakan bey,ta istanbuldan geleceğim sizi mutlaka görmek isterim
            Bülent Bey gerçekten İstanbul'dan gelerek bizi utandırıyorsunuz. Mutlaka geleceğim bu toplantı kaçmaz. Düzenleyenlerin eline sağlık... Bir de Mehmet bizi Merzifon'dan utandırsa..

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79

Sevgili mturgut epey zaman oldu görüşmeyeli, ben de uzak kalmıştım, nihayet görüşebileceğiz. Mehmet nasıl olsa gelir de, Goday'den ses çıkmıyor. İlk buluşmanın elemanlarından Goday'i de aramızda görmek isteriz...
              Olgaç abinin icap nöbeti varmış
              InsigniaTEAM

Yorum

Emre harika organizasyon olmuş. Daha iyisi olamazdı herhalde.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vexx
                  Emre harika organizasyon olmuş. Daha iyisi olamazdı herhalde.
                  TEşekkür ederim kardeşim Daha bir sürü sürpriz olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    İstanbuldan gidecekler , yolcu alabilecekler bana bilgi versin
                    aç telini
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Is ile ilgili bir sorunu cozebilirsem, soz bende gelecegim. Eger gelirsem cuma aksamdan ailece geliriz. Listeye 3 tam bir yarim kisi ilave edebilirsiniz 23 nisan gunu oglum Kaani Ankaradaki Feza Gursoy Bilim Merkezine gotururum.
                      Bulent sende oglun icin dusunebilirsin

Ama bu kadar plana ragmen yine de kesin diyemiyorum

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

emre güzel olacak gibi düşünüyorum organizasyon hadi baklım hayırlısı olsun bide hava güzl olursa deymeyin keyfimize
                        19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb

Yorum

cagrı sen ne zaman cıkacaksın yola
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Çağrı gel şunu cumartesiye al Kayseriden gelicem benide atarsın

Yorum

Pazar gunu yagmur var

Orjinal yazı sahibi: a.başkan
                              emre güzel olacak gibi düşünüyorum organizasyon hadi baklım hayırlısı olsun bide hava güzl olursa deymeyin keyfimize
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Istanbul etkinliğinde de yağmurlu ve hatta soğuk olması bekleniyordu ama oyle nolmadı 10 dakikalık bir yağmur molası dışında her şey iyi geçti
                                Bu sefer de bir kupa havalanacak demek ki ?! Bizim grup megersem rekabetçi bir ruha sahipmiş. hiho E tabi 180 ps seçenler çoğunlukta olduguna göre bu beklenir
                                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X