Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

ama bu haksızlık katılmak isteyipte iş yüzünden katılamayanlra neden hediye vermedi opis? direkt opel Türkiye ye şikayet edicem))
    F30 Sport+

Yorum

Ben göremedim ama Ankara Buluşması BASIN'da yer aldı mı?

Yorum

teşekkür ederim herkese
        basın konusunda henüz haber yok abi
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          bizim arabanın parklarda sarı ampul, kısalarda xenon olması çok saçma geliyordu, farın yarısı beyaz yarısı sarı parklarıda beyaz yapıyım derken buluşmada yaptığımız çekilişte bana led ampuller kalmıştı. modelini felan netten araştırdım tamda parklara takılan ledler olduğunu öğrendim ihihi benim için piyango oldu bu çekiliş ihihi
          bugün taktırdım, tam istediğim gibi oldu
          Opis'e çok çok teşekkürler obaa

Çağrı ben de çok beğendim, güle güle kullan.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Ankara Buluşmamız için Tuning Türkiye ile görüşmüştüm, dergi artık 2 ayda bir yayınlandığı için haziran sayısında yer aldık.
            ben aldım inceledim, bütün bir sayfayı bize ayırmışlar, kendilerine buradan da çok teşekkür ederim.
            ancak en iyi teşekkürümüzü InsigniaTeam üyeleri olarak dergiyi satın alarak edebiliriz.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Ankara Buluşmamız için Tuning Türkiye ile görüşmüştüm, dergi artık 2 ayda bir yayınlandığı için haziran sayısında yer aldık.
              ben aldım inceledim, bütün bir sayfayı bize ayırmışlar, kendilerine buradan da çok teşekkür ederim.
              ancak en iyi teşekkürümüzü InsigniaTeam üyeleri olarak dergiyi satın alarak edebiliriz.
              Bilgi için çok teşekkürler Çağrı kardeşim, dediğine de aynen katılıyorum

Yorum

[IMG width=600]http://i51.tinypic.com/1z3tf9k.jpg[/img]
                InsigniaTEAM

Yorum

Hemen ben de alayım.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Çağrı kardeşimin Tr Tuningde buluşmanın haber olduğunu öğrendiğimden bu yana dergiyi alma fırsatım olmamıştı bugün aldım
                    Ve gercekten çok güzel bir haber yapmışlar en azından çok geniş bir kitleye duyurmuşuz sesimizi diyebilirim Ve Tr Tuningden bu jeste karşılık bizlerin vereceği cevapta dergiyi almak olacaktır

Yorum

İşleniyor...
                    X