Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Slm Ankara,eğer bir aksilik olmazsa ben+eşim ve iki veledimide yazın listeye..İnşaallah olursa cumartesinden gelip,pazar buluşmaya katılma niyetimiz var gibi
    Ufuk demiştiki kızıma Anıtkabiri gezdirme sözüm var,bende oğlumu götürmek istiyorum.
    Hatta Ufukçum haberleşelim birlikte gidelim Atamızın huzuruna
    şimdiden hoşgeldin diyorum bülent abi
    hem Atamızın huzuruna cıkmak hemde böyle bir etkinlik süper bi hafta sonu sizi bekliyor olacak...

Yorum

Teşekkürler Emrecim,vallahi şimdiden heyecanlandım inşaallah gelebiliriz,beni tek düşündüren şey bebeğimizin o günlerde daha 25 günlük olacağı...Ama sağlığı müsade ederse mutlaka geleceğiz.
      Belki benim gelebilecek olmam İstanbuldaki bazı arkadaşlarımızı da heyecanlandırırda kalabalık bir buluşma daha gerçekleşir
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Teşekkürler Emrecim,vallahi şimdiden heyecanlandım inşaallah gelebiliriz,beni tek düşündüren şey bebeğimizin o günlerde daha 25 günlük olacağı...Ama sağlığı müsade ederse mutlaka geleceğiz.
        Belki benim gelebilecek olmam İstanbuldaki bazı arkadaşlarımızı da heyecanlandırırda kalabalık bir buluşma daha gerçekleşir
        Allahın izniyle o gün herşey çok güzel olacak hiç düşünme abi havada güzel olursa inşallah ailecek cok güzel bir hafta sonu gecireceksiniz emin ol

Yorum

Şimdiden çalışmalara başladım belki sürprizlerde olabilir
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Şimdiden çalışmalara başladım belki sürprizlerde olabilir
            ailenle aramızda olman en güzel sürpriz olacaktır bizim için bülent abi bekliyoruz

Yorum

vay ıstanbul cosmus yıne

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

[quote=Seyyah ]
                Slm Ankara,eğer bir aksilik olmazsa ben+eşim ve iki veledimide yazın listeye..İnşaallah olursa cumartesinden gelip,pazar buluşmaya katılma niyetimiz var gibi
                Ufuk demiştiki kızıma Anıtkabiri gezdirme sözüm var,bende oğlumu götürmek istiyorum.
                Hatta Ufukçum haberleşelim birlikte gidelim Atamızın huzuruna
                [/quot

Bület abicim tek başıma gelmeyi düşünüyordum ama karar değiştirdim Eşim kızım oglum beraber gelcez durum onu gösteriyor kesinlikle Bülent abi Atamızın huzuruna gidelim hatda toplu olarak gidersek muhteşem olur .....Emre kardeşim Listeyi güncelle kızım IRMAK oglum ALİUFUK
                2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İnşaallah hava güzel olur,çünkü son güne kadar fikir değişebilir..Çünkü bebek henüz 25 günlük olacak onu çok fazla hırpalamamak istemeyiz.Yani herşey minik oğlumuza bağlı
                  Keşke bu buluşma şöyle mayıs ortası falan olsaydı...
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İnşallah abi hava iyi olursa ters bir durum olursa sıkıntı ufak cocukla....Siz gelirseniz direk ankaramı yapacaksınız Adapazarı Eskişehir yapın burdan beraber gidelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                      İnşallah abi hava iyi olursa ters bir durum olursa sıkıntı ufak cocukla....Siz gelirseniz direk ankaramı yapacaksınız Adapazarı Eskişehir yapın burdan beraber gidelim
                      Ah be abicim,Eskişehir Buzlu değilmi Biz bi gelebilsek düz yolu bozmayalım,hanıma şurası işte 3 saatlik yol dedim ihihi
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Kesinlikle Bülent abi şimdi haritaya baktım Eskişehir cok ters haha haha haha

Yorum

"hanıma şurası işte, 3 saatlik yol dedim" ihihi

haha haha haha

Ah be abicim, Eskişehir Buzlu değilmi Biz bi gelebilsek düz yolu bozmayalım, hanıma şurası işte, 3 saatlik yol dedim ihihi
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

ben gelememm ama bol bol vıdeo cekersenz cok sevınırmm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              "hanıma şurası işte, 3 saatlik yol dedim" ihihi

haha haha haha

Ah be abicim, Eskişehir Buzlu değilmi Biz bi gelebilsek düz yolu bozmayalım, hanıma şurası işte, 3 saatlik yol dedim ihihi
                              ihihi
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                uzak yakın farketmez herkesi bekliyoruz hem ankara merkezi heryere yakın fatih abi istanbulda üçbucuk saat bilmiyorum yani niyet önemli bence
                                3 saat :PP
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X