ben de nikon coolpix 8800 var.bayağı iyi bir makina bize yeter diye tahmin ediyorum.şu sayı işini pazartesi salı gibi halledelim ve haberleşelim ben de opis desteğini ayarlayayım.Akşam çıkışta kahve çayiçilecek yeri de birşekilde ayarlayalım. Bu arad arkadaşlar akşamakalırsa ben Tikeyi ayarlamay çalışırım.tabii böyle bir organziasyonu kabul ederlerse.Saygılar
Yok yok yakın olmuş diyorum. Şimdi baktımda cümlemden hakikaten öyle anlaşılıyor biraz. Bence iyi olmuş. İlk buluşma için yakın olması iyi olmuş anlamında. Ayrıca bu organizasyondaki başrolünüz için de teşekkürler...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: drdilmen
Bence kahvaltı olayını çok iyi düşünmüşsünüz. İlk buluşma için yakın bir yer olması daha hoş olur. Saygı ve sevgiyle...
Söğütlübahçe uza mı diye düşnd abi yoksa iy mi diyosun anlamadım mesajdan
Yok yok yakın olmuş diyorum. Şimdi baktımda cümlemden hakikaten öyle anlaşılıyor biraz. Bence iyi olmuş. İlk buluşma için yakın olması iyi olmuş anlamında. Ayrıca bu organizasyondaki başrolünüz için de teşekkürler...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Orjinal yazı sahibi: drdilmen
Bence kahvaltı olayını çok iyi düşünmüşsünüz. İlk buluşma için yakın bir yer olması daha hoş olur. Saygı ve sevgiyle...
Söğütlübahçe uza mı diye düşnd abi yoksa iy mi diyosun anlamadım mesajdan
Birbirimizi tanıyıp kaynaştıkca Ufkumuzu dahada genişletcğimizi düşnyorum şimdilk yakın mesafede etkinliklerle çoğunluğa ulaşırsak ve bunun tadını alırsak daha sonrasında uzuk mesafeler üyelerimizin gözüne daha ilgi cekici gelecektir bu buluşmadaki katılım sayısından cok kuracağımız yeni dostluklar önemli Söğütlü bahce acık büfe olayını kaldırmış mesela ama sağolsunlar bizler için güzel bir organizasyon hazırlıyacaklar acık büfeyle birlikte ne kadar çok olursak o kadar kapılar acılır bize Cem abi...
Yorum