Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Fırsat yakaladım yorumları da okuyor ve bir yandan da resimlere bakıyorum. HERŞEY MÜKEMMEL. Nicelerine inşallah...
    Ankara dışından gelen arkadaşlarımızın salimen yuvalarına dönmüş olmalarına da çok sevindim.

Büyük Türkiye buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

seni tanımak cok güzeldi Cemil abi

2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
      2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
        seni tanımak cok güzeldi Cemil abi

Hem seni ve katılımda bulunan TÜM INSIGNIATEAM ailesini tanımak gerçekten çok güzeldi.

Bu vesileyle TEKRAR TEKRAR emeği geçen herkese AYRI AYRI teşekkür ederim..

Yorum

Delikanli cemil abim.Hersey icin ellerine emeklerine saglik.Seni vede ogun orda bulunan tum insignia team ailesini tanidigima cok memnun ve mutluyum.Saygilar...(Abi hala yoldayim bitmek bilmedi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
            Delikanli cemil abim.Hersey icin ellerine emeklerine saglik.Seni vede ogun orda bulunan tum insignia team ailesini tanidigima cok memnun ve mutluyum.Saygilar...(Abi hala yoldayim bitmek bilmedi)
            Tabiiki bende hem seni hem INSIGNIATEAM ailesini tanıdığıma çookk mutlu oldum. Hayırlı Yolculuklar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Emre abinin fotolara bakmaya 4gb ram yetmedi
              eğer görüntülemede sorun yaşayan varsa jdownloader kurup tüm fotoğrafları pc'ye yükleyip bakabilirsiniz yada tam çözünürlükteki fotoları hotfile'a yüklemesini bekleyebiliriz.
              Valla benimki de yarıya kadar açtı sonra tırt Hotfile a yüklenmesini bekliyorum
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Yes filesharing please

Yorum

ahanda ben geldim..
                  18.28 gibi Angaradan (yenimahalle.. otobana kadar trafik ) çıktım yola.. 21.18 de şişlide verdim mola )..
                  Organizasyonda emeği geçenlere ,sponsor olanlara ve katılanlara çok tşk ederim.. sağlıcakla kalın
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Ben ve oğlum organizasyondan çok memnun kaldık Özellikle Emre ve Utku gerçekten olağanüstü çaba göstermişler.Herşey çok mükemmeldi...Bu organizasyona destek olan Opis'ten Ufuk Bey'e özellikle çok teşekkür etmek lazım.Odak Burak Bey,gelemese de sağolsun yine düşünmüş bizleri
                    Büyük Türkiye Buluşmasında İnşaallah daha iyi katılım sağlanır.....

Katılan herkese çok çok teşekkür ederim.
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                      Hediyeler
                      Süper buluşma olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
                      Bu arada masada duran şu detailing ürünlerini OPIS mi getirdi?
                      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Evet Opis getirdi sağ olsunlar bütün üyelerin gönüllerini aldılar bir kez daha Tebrikler. clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bu gece ıtıbarı ıle ankaradan donmus bulunuyorum cok guzel bır bulusma oldu allah ıcın
                          bulusmada emeegı gecen herkese tesekkur edıyorum
                          opis ve olgun lpg yede katkılarından dolayı tesekkur edıyorum

fatıh abı senınle bır ara ozel goruselım ihihi ihihi haha
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ALLAH TEKRARINA KAVUSTURSUN

Yorum

Hayırdır Faruk

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                              bu gece ıtıbarı ıle ankaradan donmus bulunuyorum cok guzel bır bulusma oldu allah ıcın
                              bulusmada emeegı gecen herkese tesekkur edıyorum
                              opis ve olgun lpg yede katkılarından dolayı tesekkur edıyorum

fatıh abı senınle bır ara ozel goruselım ihihi ihihi haha
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

abi sen demişsın bızım oranın elması keskegı meshur fatıh abı ıkı lafın arasında hanı keskek hanı elma deyıp deyıp durdu

Yorum

İşleniyor...
                                X