Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Orjinal yazı sahibi: Rae
    Babam Nerede Kaldı Telefonunada Ulaşamıyoruz Kimle Geliyor Acaba
    Baban Bülent abi oğlu ve orhun abinle beraber geliyor merak etme az zaman sonra varmış olurlar
    Millet çocuğum nerde kaldı diye merak eder Fatih abinin oğlu babasının nerde kaldığını öğrenmek için siteye atlamış valla helal olsun

Yorum

Babanın şarjı bitti Bulent abiyor geliyor gelmek uzeredir

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Volkan abi adapazarında ki evlerine varmış bulunmakta bu gece istanbula gecmeyecek oda sağ salim ulaştı...

Yorum

Reis Eve Ulaştı ihihi ihihi

Yorum

Hadi gözünaydın Geçmiş olsun..

Yorum

halısahada araç başında çekindiğimiz fotolardan elinde olan en acilinden 1-2 tane yükleyebilir mi ihihi
              InsigniaTEAM

Yorum

ben hepsini tek seferde uploada girdim çağrı baya bi vakit foto yok bende...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                  Orjinal yazı sahibi: zeytin
                  Güzel, Geçmiş olsun Erhan.
                  Volkan, Bülent, Fatih, Orhun ?
                  Onları ihtiyarlar kalemine aldım bide yolda 5 yerde durdum ya
                  Esaz 5 yerde biz durduk erhan mutlu olsun diye birde sasa erhanla buluştuk biz alış veri yaparken ben kaçayım son fatih abi bizi geçer demiş ve vınlamış yorum sizin haha haha haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

emre kardeş senin çektiğin resimlere nereden bakabiliriz
                    19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.başkan
                      emre kardeş senin çektiğin resimlere nereden bakabiliriz
                      Yol resimleri çok güzel hepsini kontrol ettim sectim siteye direk tek tek atacam hepsini bir seferde ama buluşmanın foto romanı olacak saat saat etkinlik seyir defteri

Yani benim iş bi,raz uzun sürecek,
                      ve resimleri yüksek çözünürlükte upload ediyorum keyifle bakılacak şekilde...

Yorum

Arkadaşlar, gerçekten nefis bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Öncelikle OPİS'e katkılarından, daha sonra Emre ve Utku'ya organizasyon yeteneklerinden, Cemil Beye de özveriyle hazırladıklarından dolayı ailemiz adına bir kere de ben teşekkür ediyorum.

Her ne kadar yağışlı bir havada buluşsak da neşemiz tamdı ve gerçekten bir ekip ruhuyla hareket ettik. Ankara dışından gelme fedakarlığı gösteren arkadaşlarımıza 2 kere teşekkür. Salimen yuvalarına dönmüş olamaları da neşemizin bozulmadan yine bir organizasyonu tamamladığımızı gösterdi.

Darısı büyük Türkiye buluşmasına diyor ve hevesle ailemizin daha da büyüyeceğini tahmin ediyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Tebrik ederim oldukça güzel bir buluşma olmuş. clapclap
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hadi emre çatlıcam abi ya Erdemi apartopar bıraktım aştiye bi hışımla döndüm eve bak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                              Arkadaşlar, gerçekten nefis bir gün geçirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Öncelikle OPİS'e katkılarından, daha sonra Emre ve Utku'ya organizasyon yeteneklerinden, Cemil Beye de özveriyle hazırladıklarından dolayı ailemiz adına bir kere de ben teşekkür ediyorum.

Her ne kadar yağışlı bir havada buluşsak da neşemiz tamdı ve gerçekten bir ekip ruhuyla hareket ettik. Ankara dışından gelme fedakarlığı gösteren arkadaşlarımıza 2 kere teşekkür. Salimen yuvalarına dönmüş olamaları da neşemizin bozulmadan yine bir organizasyonu tamamladığımızı gösterdi.

Darısı büyük Türkiye buluşmasına diyor ve hevesle ailemizin daha da büyüyeceğini tahmin ediyorum.
                              Daha iyileri olacak abi gercek organizasyonbize tam destek veren sponsorlar daha fazla aktivite daha fazla dostlu daha fazla arkadaşlık...
                              bir arada olduğumuz sürece hepsi olur,
                              bugün güzel bir buluşmadan ziyade Ankaradaki bir çok yeni katılımcı arkadaşın bu etkinliğin ne kadar keyifli ve ne kadar sıcak bir ortam olduğunu gösterdik ve bu bizim büyümemize ivme katacak...
                              Gelenlerin tekrar ayaklarına sağlık tek temennimiz bir daha ki buluşmada bu sayıyı çok daha ilerilere taşımak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                                Hadi emre çatlıcam abi ya Erdemi apartopar bıraktım aştiye bi hışımla döndüm eve bak
                                4 gb resim bu borumu nuri

Yorum

İşleniyor...
                                X