Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Kardeşim okadar lezzetli yemekleri yiyince verdiği enerjiyle kuş misali uçtuk valla şükürler olsun
    2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
    2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
      Kardeşim okadar lezzetli yemekleri yiyince verdiği enerjiyle kuş misali uçtuk valla şükürler olsun
      Engin kardeşimin Tükkanın hünerleriydi onlarda bundan sonra Ankarada kebap ciğer Enginin tükanı Ciğer 52 de yenir

Yorum

Ve müthiş bir günün sonında evimize geldiğimizde ben eşim ve arkadaşlarım hepimiz ne kadar güzel bir organizasyon oldugu konusunda hemfikir kaldık başda emre ve utku olmak üzere emegi geçen bütün dostlarımıza teşekkürlerimi bildirmek istedim artık bir aile oldugumuzu düşünerek bundan sonraki organisazyonlarda beni liste başı yapabilirsiniz sevgilerimi sunuyorum bütün aile dostlarımıza...
        19 jant lastik spor yay haders eksoz zenon chip tuning 215 hb

Yorum

bende geldiğimi haber veriyim, detaylı yorumlara daha sonra geçeriz ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Bizde de evimize ulaştık. Ben de haber vereyim dedim . Resimleri Photobuckete yüklüyorum.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.başkan
              Ve müthiş bir günün sonında evimize geldiğimizde ben eşim ve arkadaşlarım hepimiz ne kadar güzel bir organizasyon oldugu konusunda hemfikir kaldık başda emre ve utku olmak üzere emegi geçen bütün dostlarımıza teşekkürlerimi bildirmek istedim artık bir aile oldugumuzu düşünerek bundan sonraki organisazyonlarda beni liste başı yapabilirsiniz sevgilerimi sunuyorum bütün aile dostlarımıza...
              Orjinal yazı sahibi: zeytin
              Bizde de evimize ulaştık. Ben de haber vereyim dedim . Resimleri Photobuckete yüklüyorum.
              Orjinal yazı sahibi: cagri
              bende geldiğimi haber veriyim, detaylı yorumlara daha sonra geçeriz ihihi
              Geçmiş olsun

Yorum

Hemen hemen herkes evine ulasti galiba. Yediginiz ictiginiz sizin olsun.
                Detaylari bekliyoruz artik. Catlatmayin adami.
                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Katılm çok iyidi. Ankara muhteşem bir takım ruhuna kavuşmuş.
                  Emeğiniz'den dolayı sizi tebrik ederim.
                  Organizasyon için değerlindirme yapmak gerekirse en yükesk puanı hak ediyor. 10 puan 10 puan.
                  İsa bey tam sağlığna kavuşmamış olmasına rağmen tüm aile bireyleri ile katılmayı tercih etti.
                  Bu kareleri görünce elimde olmadan duygulandığımı fark ettim.
                  Emre eşin foto çekerken çok korktuk... Amman bişey olmasın diye.... Herkes elinden gelenin maksimumunu verdi yaani
                  Cemil bey sayenizde InsigiaTeam simgeleri her yerdeyidi. Estetik açıdan çok iyi bir seviye yakalanmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.başkan
                    Ne demek her buluşmada ailen ve seni aramızda görmek bize büyük mutluluk verir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      Bir etkinliğide El ele hep beraber başarıyla gerçekleştirdik.
                      Tebrikler...

Harika bir organizasyonla beraber gelecek etkinliklerimizin kapısını tüm üyelerimizce araladığımıza inanıyorum ve burdan,

Sevgili Opis ekibine ve servis müdürü Ufuk Yavuz beye Bizlerle paylaşmış olduğu hediyeler ve söğütlü bahçe masraflarımıza sponsor olduğu için,
                      Sevgili Söğütlübahçe ekibine ve çalışanlarına Hazırladıkları güzel pasta ve güler yüzleri için,
                      Sevgili Rollhose ekibine ve çalışanlarına bizleri bu güzel etkinlikte güler yüzleri eksik etmeyip kupaya ve ücretsiz oyun fişlerine,
                      Sevgili İstanbul Odak Opel'e Göndermiş olduğu kupalardan dolayı,
                      Sevgili İhtiyar delikanlı (ihtiyarı fazla ) Hazırlamış olduğu afişlere flamalara bayraklara ve Yaka kartlarımız için verdiği tüm emeklere,
                      Sevgili Nuri Özen kardeşimin hazırlamış olduğu kartvizitler için,
                      Sevgili Çağrı kardeşime,bize Çorumdan getirmiş olduğu güzel leblebi ikramından dolayı,
                      Sevgili "Trabzon61" Utku Aksoy abimize göstermiş olduğu emek ve bu etkinlikte ki özverisine
                      Üşenmeden Bu etkinlik için Ankara dışından gelen misafirlerimize kardeşlerimiz abilemize arkadaşlarımız.

Herkese Çok ama çok Teşekkür ederim bu güzel günde böyle bir etkinlikte tüm kötü hava şartlarına rağmen bir arada bulunduğumuz ve güzel bir aile ortmamından dolayı Herkese çok ama çok teşekkür ederim...

Daha nice nice böyle güzel etkinlik ve buluşmalara dileği ile...
                      diyecek başka birşey kalmamış, ancak kopyala yapıştır yapabiliriz eline sağlık
                      ayrıca seninde tüm emek ve çabaların için çok çok teşekkürler
                      Ne demek çağrı kardeşim seninde bu zamana kadar bu sitenin varlığında ve bugünlere gelmesinde ki emeklerin için ben sana ayrıca Teşekkür ederim bir oluşum oldu biz bu oluşumu süslüyoruz sadece sevdiklerimizle beraber sadece bi internet forumu değil özel aileler clübü olacaz ilerde insignialarımız bahanemiz olacak sadece inşallah...

Yorum

Ktn e yuva geldi

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Emre sizin fotolar ?
                          Not. : Valla Emre ben de foto çekilsin çok istedim. Ama böyle bir aksiyon beklemiyordum Sizde tam iş bitirici bir ailesiniz anlaşılan.... Bu arada fotoğraf söz konusu olduğunda sizden öğrenecek çok şey olduğunu duydum.....

Yorum

Güzel, Geçmiş olsun Erhan.
                            Volkan, Bülent, Fatih, Orhun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                              Güzel, Geçmiş olsun Erhan.
                              Volkan, Bülent, Fatih, Orhun ?
                              Onları ihtiyarlar kalemine aldım bide yolda 5 yerde durdum ya

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Babam Nerede Kaldı Telefonunada Ulaşamıyoruz Kimle Geliyor Acaba

Yorum

İşleniyor...
                                X