Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

abi şuanki araç sayısı ne oldu?
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
      ankamall-söğütlübahçe arası kameralı radar var mı? umarım vardır, trafikte kopmadan gidelim
      Yok kardeşim konya yolu üzerindede eskişehir sapağına kadar yok eskişehir söğütlü bahçe arasındada yok ama söğütlü bahceden cıkıp hacettepe yolundan bilkente gececeğimiz zaman 100 mt sonra var ordada herkes yavaş yavaş haraket edecek zaten
      Kopmalar kesinlikle olmayacak Ankara ekibi olarak bi ilke imza atarak aracları birbinebağlayarak konvoy yapacaz bu konvoya bi girdin i bidaha çıkış olmayacak

(Konvoy halinde hareket edilecek güzergah üzerinde sadece 1 noktada radar olacak onuda dediğim gibi söğütlü bahçe çıkışında belirtecem)

Yorum

Şu anki katılımcı listesinden fire vermezsek eğer 25 insignia 3 adette diğer model araç katılımımız mevcut
        Yine aynı şekilde kişi sayımızda firesiz hesaplamlarda 70 kişiyiz...

Yorum

cagrı sen ne zaman cıkıyorsun yola
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

bilmiyorumki abi, pazar gününe biraz daha yaklaşalım konuşuruz ama tahminim 8.00
            InsigniaTEAM

Yorum

düsüürsen beraber gıdebılırz

Yorum

istanbuldan gelenlere gerı donuste bır yolcu verebılırmıyım varmı musaıt olan

Yorum

Selamlar Değerli INSIGNIATEAM üyeleri,

Çağrı kardeşim Ankara toplantısı için, Zeytin (Nurettin YILMAZ) kardeşim de İzmir toplantısı için bir afiş çalışmamı istemişti.
                  Bu aralar çok yoğun çalışma temposu içerisindeyim. Antalya'da yapılacak Başmüdürler toplantısı için sunum hazırlamaktayım.

Arada bir forum sayfasına girip ne var ne yok derken, Ankara için "Hasan_apg09" (Hasan Elman) İstanbul toplantında çektirilen arabasını fon kullanarak şöyle bir afişi ortaya çıkardım (50x70 cm boyutlarında)

Takdir sizlerin....

Yorum

Abi çok güzel olmuş, ama Opel ambleminin yerine yenisini koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Eline sağlık
                    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                      Abi çok güzel olmuş, ama Opel ambleminin yerine yenisini koyarsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Eline sağlık
                      Tamam dediğin gibi yapıyorum..

Yorum

Ellerin dert görmesin Cemil abi 10 numara duruyor yalnız hasan kardeşimizin arabada çok güzel olmuş

Yorum

abi öncelikle eline sağlık, çok çok teşekkür ederiz, harika olmuş clapclap hakkını nasıl ödeyeceğimizi bilemiyorum
                          yoğun iş temposunda bize de zaman ayırdığın için çok teşekkürler

Hasan'ın dediği durum için ben uğraştım ama baskıda sorun olabilir çünkü logonun arkaplanını elimle temizledim, büyük baskıda piksel hataları ortaya çıkabilir

istersen büyük boyutlu logoyu paylaşıyım;

InsigniaTEAM

Yorum

abi yüzsüzlük yapmış gibi müdahale etmeye devam edeceğim ama ihihi daha sonraki buluşmalarda da kullanabilmek için tarihi silsek olurmu?
                            InsigniaTEAM

Yorum

1654x1654 Logo

Yorum

aha benim araba ünlü olmuş clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

teşekkür ederim cemil abi

[/quote]

Yorum

İşleniyor...
                                X