Duyuru

Collapse
No announcement yet.

24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 24 Nisan ANKARA Buluşması!!!

Selamlar Arkadaşlar.
    Bu konu üzerinden 13. sayfaya gelmişiz . 13 sevdiğim bir sayıdır
    Emre bey , Utku bey Beni de listeye eklemenizi rica ederim- Nurettin YILMAZ + Eşim
    İnşallah Cumartesi sabahı yola çıkarız.

Organzasyon yapmak hiç kolay değil. Öncülük eden arkadaşlara desteğimiz çok önemli.
    Ciddiye almakla ilk adımlar atılmış oldu. Sonuç olarak organizasyon yeteneğiniz'den dolayı tebrik ederim.
    Daha önce paylaşmıştım. Modern toplumları diğer toplumlardan ayıran en önemli özellikler organize olma ve insan yönetimindeki yetenekleridir.
    Başkentli olduğunuzu hakkınızla kanıtladınız !!! Bu tarihi buluşma ile iyiden iyiye rüzgarı arkamıza alıp avantaja dönüştürme fırsatı oluştu. Stratejik konumu ve Sahip olduğumuz İnsan kalitesi ile güzelce ilişkilerimizi yönetip. Ankarada InsigniaTeam çatısı altında bağlantıları sağlam ve aktif bir merkez oluşmasını temenni ederim.
    Hatırlatim "Birlikten Kuvvet doğar". Hele hele nitelikli bir birlik söz konusu olduğunda.

Insignia Team bir sonraki olgunluğa ulaşınca Türkiyeyemize faydalı ve hayırlı yetkinliklere de imza atılmasını hedeflemek isterim.
    Eminim çoğu kişi buna katılıyordur. Bunu da aklınızda yer edinmesi için paylaşma cesareti buldum...
    Görüşmek dileği ile.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Nurettin Bey öncelikle Ankara ve bizimle ilgili yazdığınız yorumlar nedeniyle çok çok teşekkür ederim. Burada yazmış olduğunuz güzel dileklerinizin günün birinde gerçekleşmesini ben de yürekten diliyorum.Öncü arkadaşlarımızın başlattığı bu küçük çaplı hareket bundan sonra daha da büyüyecek inşallah. Daha nice büyük Türkiye buluşmalarını farklı farklı şehirlerde yapacağız.Biz de Ankara için başlangıçta bu kadar katılımı beklemiyorduk ancak umarım aksilik olmadan bu organizasyonun altından kalkacağız.Önemli olan bu grubu bir araya getirip insanları bir kere kaynaştırabilmek .Bundan sonrası daha da kolay olacak.saygılar sevgiler

Yorum

güzel haber Nurettin abi obaa

Katılımcı Listesi

1) Diadavidoff + Eşi+ 2 arkadaş + (Emre Madenoğlu)
        2) NuriozeN + Kardeşi + 1 (Nuri Özen)
        3) Trabzon61 + Eşi + Yavrusu + Foto. Mak. (Utku Aksoy)
        4) A.başkan + Eşi + 2 Arkadaş + Foto. Mak. (Seyhan Köse)
        5) Ufuk Can + Eşi + 2 çocuk Eskişehir + ? (Ufuk Can)
        6) Elessar + Eşi + (Kardeşi belki) (Engin Kaya)
        7) BerkerCELİK + Eşi (Berker Çelik)
        8) Nuclearcodes + Eşi ( Onur Koçoğlu )
        9) tunacullu + Eş + Çocuk (Tuna Çullu)
        10) drDilmen + Eşi + 7 yaşındaki canavarı (Cem Dilmen)
        11) EneS + 2 (Enes Selçuk)
        12) İhtiyar Delikanlı + 1 (Cemil Nişankaya)
        13) Vexx + 1 (Burak Ersan)
        14) Ted 79 + (Hakan Alp)
        15) Erhktn + Eşi + Çocuğu İstanbul (Erhan Keten)
        16) OrhunEA + 1 İstanbul (Orhun Eraslan)
        17) Volkan + Eşi İstanbul (Volkan Paca)
        18) Senolcevik + 3 Kanka (Şenol Cevik)
        19) Seyyah + Oğlu İstanbul (Bülent Solakoğlu)
        20) Sufy + ? İstanbul (Sufyan Ayan)
        21) Destiny + Eşi + Yeğeni (İsa Kılıçaslan)
        22) Cagri + 3 (Belki) Çorum (Çağrı Sucu)
        23) MTurgut + (Eşi+kızı Belki) (Murat Turgut)
        24) celikler05 + tek kişi Amasya (Faruk Çelik)
        25) Mehmet + Eşi + kızı + oğlu Merzifon (Mehmet Turgut)
        26) Opis + (Eşi + Kızı Belki) Opis Servis yönetimi ve Ankara buluşması sponsoru (Ufuk Yavuz)
        27) zeytin + Eşi İstanbul (Nurettin Yılmaz)
        28)
        29)

InsigniaTEAM

Yorum

ben bu işi çok kıskandım, perşembe - salı arası antalyada olmam lazım, nasıl olucak bu
          .

Yorum

zor olacak ama git gelle olacak sanırım.....

Yorum

ankamall-söğütlübahçe arası kameralı radar var mı? umarım vardır, trafikte kopmadan gidelim
              InsigniaTEAM

Yorum

bana +1 kisi daha ekleyebılırsınız bır aksılık olmazsa kuzenımle gelmeyı dusunuyorum
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ankarayı harbıden tebrık edıyorum epey bı yogunluk gozukuyor

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Eskişehir yolunda var çağrıcım.birde istanbuldan gelen arkadaşlar için söylüyorum şehiriçine girdiğinizde istanbul yolu diye tabir ettiğimiz yol boyunca Ankamall'a kadar 2 adet kamera var bilginize...

Yorum

Eskişehir yolunda var ama sanrım söğütlübahçeye kadar yok.yanlışım varsa düzeltin. ayrıca istanbuldan gelen arkadaşlar aman dikkat edin ankara ingnialar için en sakat kent:heryer bizm araçlara ceza yazmak için bekleyen radarlarla dolu..... ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi

Yorum

Aynen öyle abi ya Bazen dalgınlığıma geliyor son anda yavaşlıyorum...
                        Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Eskişehir yolunda var ama sanrım söğütlübahçeye kadar yok.yanlışım varsa düzeltin. ayrıca istanbuldan gelen arkadaşlar aman dikkat edin ankara ingnialar için en sakat kent:heryer bizm araçlara ceza yazmak için bekleyen radarlarla dolu..... ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi

Yorum

İstanbul-Ankara güzergahında bilinen radar noktalarını palaşalım lütfen
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

arkadaşlar bir ker otobanda belli yerlerde araç radarlar var.Ankara girişinde yani gişlerden çıktıktan sonra ankaraya sağa dönüş öncesinde 120 km sürat için bir kamera radar var ,daha sonra otobandan çıktıktan bir 7-8 belki 10 km sonra şehir içi girişinde eryamanı geçince 70 km için kamera radar var.Zaten uzaktan 70 km yazısı gözüküyor .daha sonra da çiftlik kavşağından sonra ankamalün tam öncesinde bir kamera radar var.....saygılar

Yorum

zaten 5 şerit yolda millet yavaş yavaş gidiyorsa bilin ki yakınlarda radar var haha
                              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
                                Selamlar Arkadaşlar.
                                Bu konu üzerinden 13. sayfaya gelmişiz . 13 sevdiğim bir sayıdır
                                Emre bey , Utku bey Beni de listeye eklemenizi rica ederim- Nurettin YILMAZ + Eşim
                                İnşallah Cumartesi sabahı yola çıkarız.

Organzasyon yapmak hiç kolay değil. Öncülük eden arkadaşlara desteğimiz çok önemli.
                                Ciddiye almakla ilk adımlar atılmış oldu. Sonuç olarak organizasyon yeteneğiniz'den dolayı tebrik ederim.
                                Daha önce paylaşmıştım. Modern toplumları diğer toplumlardan ayıran en önemli özellikler organize olma ve insan yönetimindeki yetenekleridir.
                                Başkentli olduğunuzu hakkınızla kanıtladınız !!! Bu tarihi buluşma ile iyiden iyiye rüzgarı arkamıza alıp avantaja dönüştürme fırsatı oluştu. Stratejik konumu ve Sahip olduğumuz İnsan kalitesi ile güzelce ilişkilerimizi yönetip. Ankarada InsigniaTeam çatısı altında bağlantıları sağlam ve aktif bir merkez oluşmasını temenni ederim.
                                Hatırlatim "Birlikten Kuvvet doğar". Hele hele nitelikli bir birlik söz konusu olduğunda.

Insignia Team bir sonraki olgunluğa ulaşınca Türkiyeyemize faydalı ve hayırlı yetkinliklere de imza atılmasını hedeflemek isterim.
                                Eminim çoğu kişi buna katılıyordur. Bunu da aklınızda yer edinmesi için paylaşma cesareti buldum...
                                Görüşmek dileği ile.
                                Saygılar Nurettin abi şimdiden hoşgeldiniz

Yorum

İşleniyor...
                                X