Istanbul etkinliğinde de yağmurlu ve hatta soğuk olması bekleniyordu ama oyle nolmadı 10 dakikalık bir yağmur molası dışında her şey iyi geçti
Bu sefer de bir kupa havalanacak demek ki ?! Bizim grup megersem rekabetçi bir ruha sahipmiş. hiho E tabi 180 ps seçenler çoğunlukta olduguna göre bu beklenir
güzel bir anı olarak her zaman bi köşede durur diye hazırladım bu planı abi,
sizlerin karılımıyla daha güzel olacak
Çağrı gel şunu cumartesiye al Kayseriden gelicem benide atarsın
keşke ama pazar gününe bile şükrediyorum şuanda
ne farkettim, Ankara harbi memur kentiymiş haha
1.Ankara Buluşması - 30 Ağustos
2.Ankara Buluşması - 23 Nisan (haftası)
resmi tatil olmadan rahat yok size heralde haha
Vallahi heyecan had safhada,inşaallah bir aksilik çıkmaz.Emre organizasyon dudak ısırtıyor tebrik ediyorum seni.
Bu arada akşam sürprizi var diyordun neydi o ?
Evet arkadaşlar organziasyon günden güne saatten saate hatta dakikadan dakikaya büyüyor.Bu arada sayılar konusunda artık yaklaşık bir sayı kafada oluşmaya başladı.Ben de bu sayılar eşliğinde opel yetkilileri ile görüşmelere başlayacağım.Umarım istediğimiz düzeyde bir katkı elde edebilirm. Bu arada emre ve çağrı kardeşlerimin katkısıyla anlık değişiklikleri de takip edebiliyorum.Umuyorum ki herşey çok güzel olacak ve ankara bizdn bahsedecek.saygılar sevgiler
katılanlar telefon numaralarını ve plakalarını Utku yada Emre abiye bildirirse iyi olur (numaraları 1 kişide toplamak adına)
sabah toplanırken geç kalan olursa hadi toplandık deyip gitmeyelim, kontrol yaparız
Yorum