ne kadar katı kuralları var abi bunların gözünü seveyim bizim forumun adamların hepsi artis azarlama Allah sizden razı olsun bizim Adminlerden Moderatörlerden
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra merhaba, biraz iş yoğunluğu biraz da ihmalkarlık nedeniyle biraz uzak kaldım. Facomx telefonla arayıpda dürtmese ne Destiny'nin geçirdiği kazadan ne de Ankara buluşmasından haberim olacaktı. Gerçekten şu aralar yoğun bir dönemdeyim. Yarın ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezinde bir sunumum var. Ertesi gün Sheraton'da Harita Teknik Kurultayında çalıştığım kurumu temsilen görevliyim. Günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Bazen maillerimi bile kontrol etmeye yetişemiyorum. Neyse bu buluşma benim için bir mola olacak.
Tekrar merhaba...
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Arkadaşlar çok iyi bir sayıya ulaştık ve bence daha da büyüyece inşallah.Bu sayıla mhtemeen firmaların iştahını a kabartacaktır.Şimdiden organizasyonumuza katılacak ve katkıda bulunacak herkese çok teşekkürler.saygılar sevgiler
Akşam zaten Emre
Bu arada ben büyük ihtimalle cumartesiden 8 yaşındaki oğlumla birlikte geleceğim.23 Nisan programı yapmayı planlıyorum ona,bu konu ile ilgili önerisi olabilecek Ankaralılardan tavsiyelerini bekliyorum.
Herkese merhabalar,
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Mehmet Ankara buluşmasından bahsetti. Bayağı yol katedilmiş. Ben de bir aksilik olmaz ise kesinlikle katılacağım. Bu ortamı özlemişim.
İstanbuldan gidecekler , yolcu alabilecekler bana bilgi versin
FGJ'siz olmaz hem başka arabayı ne yapacaksın abi, kendi arabanla 3 saate Ankara'dasın
Orjinal yazı sahibi: mturgut
Herkese merhabalar,
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Mehmet Ankara buluşmasından bahsetti. Bayağı yol katedilmiş. Ben de bir aksilik olmaz ise kesinlikle katılacağım. Bu ortamı özlemişim.
eh yani epey zaman oldu abi hatırlarsan 30 Ağustos 2009'da görüşmüştük neyse Ankara'nın buluşamama sorununu kırdık, daha sık görüşürüz bundan sonra umarım
Mehmet abinin Abant'a gidip de Ankara'ya gelmemesi olmaz değil mi?
Yorum