Evet Arkadaşlar 10 Nisanda gercekleşecek istanbul etkinliğinden sonra Ankaralılarında birbirlerini tanıma daha güzel paylaşım ve yeni dostluklar kurması için yapılacak ilk büyük Ankara buluşmasının Tarihini belirliyoruz Bütün Ankaralı Arkadaşlarımın ankete katılmasını önemle rica ediyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ANKARA BULUŞMASI İÇİN TARİH BELİRLEME ANKETİ
Collapse
X
-
Ynt: ANKARA BULUŞMASI İÇİN TARİH BELİRLEME ANKETİ
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama "Kesin katılabilirim" söz öbeği,hocaların bize anlatım bozukluğunu anlatırken verdikleri ilk örneklerdenSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanKonuyu dağıtmak istemiyorum ama "Kesin katılabilirim" söz öbeği,hocaların bize anlatım bozukluğunu anlatırken verdikleri ilk örneklerden
Yorum
-
Biraz daginikmis gibi bir goruntu versede, aslinda Ankara ekibi eskilerle ve yeni katilimlarla cok saglam.. Biliyorsunuz bizim forumun ilk bulusmasi Ankarada oldu. Bir kivilcim yeter.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nuriozenO is kolay bi haftaya belli olur.corum ankara arasi nedirki surda vitesi 6 ya attiginda ankaradasin)
Çorum-Ankara arası 90km hızla 3 saat ama çok radar oluyor. hız sınırı 110'a çıktı, yollarında büyük kısmını yenilediler, artık yaklaşık 2,5 saate rahat gidiliyor.InsigniaTEAM
Yorum
Yorum