Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Nisan İstanbul Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 10 Nisan İstanbul Buluşması

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    O o ooooo Volkan hocam Subaruları bıraktın S2000 leremi sardın yakışır yürüüüüü
    subaruya bir sardı site karıştı ihihi ihihi
    Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
      Hocam Sende Subaru Sürücülerine sardın ihihi ihihi ihihi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        eyvallah mert kardesim . ıntercolerı bulalım birdaha deneriz s 2000 le yinede geçilsekte ezilmedik s 2000 değilmi mert
        çok fazla ısınma olduğu için mi şntercooler arıyorsunuz?
        tamamen bilgisizlikten soruyorum.
        Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
          Hocam Sende Subaru Sürücülerine sardın ihihi ihihi ihihi
          yaptığı terbiyesizlik canımı sıktıç yoksa ne tanırım ne de sararım.
          Renault!!!

Yorum

s2000 e taktım kafayı biraz arabayı hafifletirsem birazdaha güçlendirirsem olacak

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

ben gerekli öneriyi yaptım ama biraz radikal bir öneri oldu. arka koltukları ve istepneyi sökersen belki olabilir.
              Renault!!!

Yorum

güclendirmek için istiyorum intercoler ne kadar büyük olursa turbonun gönderdiği havayı okadar iyi soğutur

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

valla emre sende değişik bi hava katmışın resimlere ellerine sağlık
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezx
                    valla emre sende değişik bi hava katmışın resimlere ellerine sağlık
                    Teşekkür ederim kardeşim

Volkan abiyle beraber 1.6 motordan max güc ne kadar olursa onu almaya kararlıyız bu arabayla neler avlayacaz neler

Yorum

Nail Abinin mesajını alıntı yapayım güzel anlatmış;

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Sen Riva yolunda katıldın konvoya nasıl bir duyguydu biraz anlat egzost sesleri felan

Ben 11:00 de evden çıktım.
                      11:25 civarı Riva ya gelmeden Faith abi beni aradı 'Yanımızdan geçtin Nail bekle bizi'
                      Bende 4leri yakıp çektim kenara o ara boş durmayım dedim MEG Ultimate Quick Detailer ile arabanın son parlatmasını yapıyodum.
                      Ama gözlerim yola bakıyodu nerde kaldılar diye..

İlk MDN yi gördüm...
                      Allah dedim attım malzemeleri bagaja arabaya atladım.
                      S2000 geçti MDN geçti ALR geçti tam o ara daldım konvoya..
                      Ben MDN ile ALR nin arkasındayım ama turbo sesleri egzos lar böğürüyo..
                      Noluyo yaa dedim ısınma turları olurya lastikleri ısıtırız ölee yanii.
                      Bi ara sert sağ sol yapanlar oldu F1 de ki gibi.
                      Makinayı çıkarmak aklıma gelmedi heyecandan.

Konvoyuda tanımıyom bi ara Kırmızı Astra geçti beni bende o geçerken solundan yapıştırcaktım.
                      Dur dedim sakin ol ama gaza geldim yahuuuu...
                      Yabancı arabalar çok ilginçti ama kim bunlar gibisi bakıyolardı..

İnsigniaTeam olarak bayaa ses getirdik diyebiliriz...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
                        Çok kıskandım. Ufuk üstadımın polat alemdar montuyla en öne geçip verdiği pozlar çok hoşuma gitti Videoda emniyet şeridinden Insignialara yol veren Accent değişik bir görüntü oluşturmuş. Çok yoğun bir iş tempom var. Bırakın toplu buluşmayı daha ufuk kardeşimin dükkanına gidemedik alınıyor ister istemez :P İnsan kıskanıyor bunları gördükçe. Bu araç sayısının 2ye katlanması dileği ile... FacomX üstaddan gidiş-dönüş videosu beklerdim... :P

Eyvallah hemşerimde polat alemdar benim montu giyse içinde kaybolur polat 1,65 ben ise 1,90 boyundayım begendiysen Eskişehirimiz iyi temsil ettiysek ne mutlu bana
                        2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                        2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Hemşerim vectramızı videolarda görmüşsündür 26 plaka heryerde farkını gösterdi nurettin abi bize kıyak yaptı katılıma vectrayla geldik ama bir daha olmaz yakalayamıyorum insigniaları
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

• KİM KİMDİR ? "10 Nisan İstanbul Buluşması"

23. Sayfada "http://www.insigniateam.com/forum/in...40#quickreply" aşağıdaki öneriyi getirmiştim. Üye arkadaşlarımızdan da bu önerinin iyi olduğu yazılmıştı. Herhangibir sakıncası yoksa Arkadaşlarımızı, Kardeşlerimizi tanımak istiyoruz. Kısacası KİM KİMDİR? Dikkat çekmesi için Konu başlığının yanıt kısmında da ufak bir değişiklik yaptım. (ÇAĞRI kardeşim tarafından da "Organizasyon-Buluşmalar" da ayrı bir konu başlığı açabilir.)

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                            Resimler bir harika. BİR ÖNERİM OLACAK. Değerli arkadaşlarımızı Avatar veya nick isimlerinden tanıyoruz. Toplu veya tek tek çekilmiş resimler görüyorum. Kim kimdir? Photoshop üzerinden isim ve nick isimler belirtilse de INSIGNIATEAM üyeleri de tanısa ne dersiniz?

Saygılarımla

Yorum

.
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

herkez sizi konusuyor olmalı bu resımlere bakarsan
                                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                                X