S2000 gördüm resimlerde mavi.
nasıl gidiyor? kesin yazılan olmuştur bizden.
Tabi ki oldu volkan abiyle rooling yaptılar s 2000 baya üstün ama volkan abide peşini bırakmadı ama s 2000 4. viteste arayı baya acacak gibi gözüküyordu,
volkan abinin arabası chipli 234 ps güç üretiyor iyi gitti yinede s 2000'in arakasından
O sırada ben s 2000 içindeydim çok deli bir makina
bizim araçların onu geçmesi için ya arka koltukları, stepneyi falan söküp atacaksın ya da 300 bg. falan yapacaksın.
bende binmiştim bir kere. araba değil s2000, makine resmen.
Bence geçmesinede gerek yok bizimkilerin onu.Sonuçta sınıf farkı var.O spor bir otomobil..
katılıyorum. sadece merak ettiğim için sordum. yoksa geçmişsin geçilmişsin tabi ki gerek yok.
hondayı ne kadar sevmesemde s2000 nin gönlümde yeri olması sebebiyle sordum.
belki roll da biraz daha şanslı olabilir bizim araçlar.
Bence geçmesinede gerek yok bizimkilerin onu.Sonuçta sınıf farkı var.O spor bir otomobil..
katılıyorum. sadece merak ettiğim için sordum. yoksa geçmişsin geçilmişsin tabi ki gerek yok.
hondayı ne kadar sevmesemde s2000 nin gönlümde yeri olması sebebiyle sordum.
belki roll da biraz daha şanslı olabilir bizim araçlar.
yok işte bu yanlış s 2000 alt devirlerde yüksek performans sunmuyor o kadar ama 2. vites 5000 devirde vtec acılıyor ondan sonra 9000 bin devre kadar araba kendini kaybediyor resmen rolld da değerlerimiz biz 3. vites 80 s2k 2.vites 80 de kalkıyor tabi s 2000 ucuyor
tabi 9000 devir çeviren bir araç olması ve 2. vitesin uzun olması da büyük avantaj.
bu vtec açma dedikleri olay gerçekten çok etkili bir şey.
artık soft vtec kullanıyor honda galiba.
göktüğnun s2k tertemiz masallah yani rabbim izin verirse aklımdaki temizliğine inandığım arabadır hayırlısı , dün gece rüyama bile girdi VSA yı kapatıp gazlıyordum ahhhh ahhhhh ömrümü yedin s2k seni çizenin ellerinden öpim .buarada Volkan abi 18 yasında gibi kıpır kıpır hadi gazlıyalım modunda süper bir insan intercooler ı halletcez aklımrda
tabi 9000 devir çeviren bir araç olması ve 2. vitesin uzun olması da büyük avantaj.
bu vtec açma dedikleri olay gerçekten çok etkili bir şey.
artık soft vtec kullanıyor honda galiba.
Hondanın atmosferik motordaki başarısı tartışılmaz bile arabada herşeyi hissediyorsun maşallah arkadaşımız göktuğun arabasıda çok temiz ve bakımlıydı...
göktüğnun s2k tertemiz masallah yani rabbim izin verirse aklımdaki temizliğine inandığım arabadır hayırlısı , dün gece rüyama bile girdi VSA yı kapatıp gazlıyordum ahhhh ahhhhh ömrümü yedin s2k seni çizenin ellerinden öpim .buarada Volkan abi 18 yasında gibi kıpır kıpır hadi gazlıyalım modunda süper bir insan intercooler ı halletcez aklımrda
Yorum