Erhan Arkdaşımızı da Tebrik edelim. Katıldığı off road yarışmasında 1. oldu. Kupayı havalandırdı!
Katılan Tüm arkdaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
İlk defa katılan uyelerimzi de tebrik ederim.
Çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Not. Resimlerde olmayan 5 araç var. Uzman, Sufy, Burak,Şahin ve Seha'nın araçları.
Katılan araç sayısı bakımından Rekor kırdık. Büyük Türkiye buluşması öncesi iyi bir prova!
Sponsorlarımız Opel Odak ve Cyclone firmasına desteklerinden teşekkür ederim.
Özverili çalışmaları ve bu buluşmadaki en çok uğraşan Fatih beye de selamlar. Başarılarının devamını dileriz
aynı duvarın arkasından da ben vuruyorum o yuzden kırılmıyorlar maad
Bir kırılısa aynı Temelle dursunun pozisyonuna düşersiniz ) MazAllah
Temelle Dursun kaza yapmışlar .. karakola böyle bir haber geldi komser arabaya bindiği gibi kaza mahallinde soluğu almış.. bakmış arabalarda birşey yok . ama Dursunla Temelin ağız göz kan içinde .. sormuş : ula uşaklar bu haliniz ne ?
Temelle: . komserim çok sis vardı ben camı açtım kafamı camdan dışarı çıkardım . öyle yol alıyordum haçen habu Dursunda aynı şekilde karşıdan geliyormuşş .. ..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Erhan Arkdaşımızı da Tebrik edelim. Katıldığı off road yarışmasında 1. oldu. Kupayı havalandırdı!
Katılan Tüm arkdaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
İlk defa katılan uyelerimzi de tebrik ederim.
Çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Not. Resimlerde olmayan 4 araç var. Uzman, Sufy, Burak ve Seha'nın araçları.
Katılan araç sayısı bakımından Rekor kırdık. Büyük Türkiye buluşması öncesi iyi bir prova!
Sponsorlarımız Opel Odak ve Cyclone firmasına desteklerinden teşekkür ederim.
Özverili çalışmaları ve bu buluşmadaki en çok uğraşan Fatih beye de selamalar. Başarılarının devamını dileriz
Tebrikler Erhana ve katılan herkese
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Evet Arkadaşlar yine keyifli ve güzel bir gün geçirdik bizlerleri yanalız bırakmayan bütün üyelerimize teşekkürler ve bizi gönülden destekleyen ve gelemeyen bütün üyelerimize de teşekkür etmek istiyorum
Bize Destek olan
MARS Lojistik
Opel Odak
Opel Ataköy
Opel Opis
Michelin
PsChipTuning
Fındık Sponsorumuz Emre(Düzce)
Cezerye Sponsorumuz Orhun
Parfüm Sponsorumuz Hasan
Deniz Malzemeleri Sponsorumuz Emre (Ankara)
Sticker Sponsorumuz Naile
Fotoğraf Sponsorlarımız
Gökhan
Nurettin
Mert
Özkan
Sonsuz Teşekkürler.
Teşekkürlerden sonra günü biraz anlatalım
11:45 gibi piknik yerine gittik sonra Erhanın yarışını seyretmeye gittik bizim maneviyatımızlar Erkan katıldığı klasmanda birinci oldu Tebrikler Erhan sonra yemekler yendi çayı içerken canlı müzik eşliğinde Fındık ve cezeryelerimizi yedik ve sonra offroad pistinde fotograflar çekildi yeni Riva yolu çok güzel olmuş daha sonra arkadaşlar dağıldık bir grup Dolmabahçe de Sahlepler içildi sonra Ufuk abimize sözümüz olan Uykuluk yedirdik ve yolcu ettik ve günü bitirdik
Bu arada Mayıs ayında bir Güzel etkinlik daha olacak şimdiden hazırlık yapın
InsigniaTeame Teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bu arada Video da çekmeye çalıştık. Çalıştık demek doğru çünkü tam anlaşılmıyor.
Ama ben yine de yazim. Konvoy şeklinde insignialar ile ilerlemek kadar keyfli ve havalı bir duygu çok nadir yakalanır
Yani anlatılmaz yaşanır. Hele donüşlerde uzayan ve hep aynı kalp atışlarına sahip o görüntü. yok böyle bişey.
Ya o Yabancıların yüzlerindeki o ifadeler ? Şaşkınlık'tan, hayretten tutun da hasete kadar gidiyor
Neyse işte videolar. Vectra biraz fazla ön planda ama Olsun bizden sonuçta
Not Görüntülerin üzerine click leyince oynatır.
Umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir, zira Cumartesi akşamı yatak döşek olmam ve ardından şu saate kadar tüm Pazar gününü yatakta geçirmem nedeniyle söz vermiş olmama rağmen bende kimsenin telefon numarası olmadığından bu kanal haricinde gelemeyeceğimi kimseye haber edemedim.
Çok özür dilerim.
Geçmiş Olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum