Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Nisan İstanbul Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 10 Nisan İstanbul Buluşması

dolap çevirmeyelim arkadaşlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Değilsin
      başka kim var abi?

hayır hasanım yarın çıkacak ama plakalar yetişmeyecek yani plaka yok eds yok; yani plaka yok ogs var))

sen yetiştiremezsen kimse yetiştiremez gökhanım, göster kimliğini al plakanı

Yorum

plakada sorun yok hasanım da arabanın içindeymiş tüm evrakları daha kaysriye gidecek o yönden olmadı ama ben ine bncem
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          plakada sorun yok hasanım da arabanın içindeymiş tüm evrakları daha kaysriye gidecek o yönden olmadı ama ben ine bncem
          bin gökhanım biz varız yanında korkma

Yorum

!!!Haydi Arkadaşlar Büyük Buluşmaya SOOOOOONNNNN İKİ GÜNNNNNNNNN!!!

Gelemeyen Çokkk üzülecekk

Yorum

ben peşin peşin üzülüyorum şimdiden
              InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı bul bir yolunu pazar akşamı ankaraya beaber döneriz istanbuldanda biletii ayırtırız ankaradanda çoruma gecersin?

Yorum

Bu Akşam Nurettin beyle bizde telefonu olan üyeleri aradık davetimizi kabul eden üyelerimiz oldu sayımız artacak bu rekor sayıda bir buluşma olacak son günler yaklaştıkça heyacan artıyor Haydi Opelciler buraya oleyy oleyy oleyy oleyy

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben geliyorum Fatih abi bilmiyorum yani

Yorum

Gel Gel ne olursan ol yine de gel

Yorum

Haftasonu babam İstanbul da olacak. Adanadan gitse ben de katılırdım ama seçim işleri falan var Ankara da bayadır. Yoksa katılmak isterdim ben de Zor ama görebilirsiniz belki beyaz Captivaların plakalarına bakın şöyle bir Belli olmaz belki karşılaşırsınız
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                          Haftasonu babam İstanbul da olacak. Adanadan gitse ben de katılırdım ama seçim işleri falan var Ankara da bayadır. Yoksa katılmak isterdim ben de Zor ama görebilirsiniz belki beyaz Captivaların plakalarına bakın şöyle bir Belli olmaz belki karşılaşırsınız
                          Karşılaşırsak deriz sayın milletvekilim hoşgeldiniz

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Karşıdan gelenler için buluşma yerini değiştirdik Lütfen not alın veya haberleşme bilgileriniz cep telefonlarınızı Pm den bana mesaj atın Konunun ilk mesajında güncel bilgiler mevcut

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

fıstık gibi harita yapmışşın hee dur ben o resmi arabaya göstereyimde yolu bulsun bana haha haha haha haha haha
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

fatih abi dün akşam aradığın üyeleri ekledinmi listeye?

Yorum

İşleniyor...
                                X