Bu Akşam Nurettin beyle bizde telefonu olan üyeleri aradık davetimizi kabul eden üyelerimiz oldu sayımız artacak bu rekor sayıda bir buluşma olacak son günler yaklaştıkça heyacan artıyor Haydi Opelciler buraya oleyy oleyy oleyy oleyy
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Haftasonu babam İstanbul da olacak. Adanadan gitse ben de katılırdım ama seçim işleri falan var Ankara da bayadır. Yoksa katılmak isterdim ben de Zor ama görebilirsiniz belki beyaz Captivaların plakalarına bakın şöyle bir Belli olmaz belki karşılaşırsınız
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Haftasonu babam İstanbul da olacak. Adanadan gitse ben de katılırdım ama seçim işleri falan var Ankara da bayadır. Yoksa katılmak isterdim ben de Zor ama görebilirsiniz belki beyaz Captivaların plakalarına bakın şöyle bir Belli olmaz belki karşılaşırsınız
Karşıdan gelenler için buluşma yerini değiştirdik Lütfen not alın veya haberleşme bilgileriniz cep telefonlarınızı Pm den bana mesaj atın Konunun ilk mesajında güncel bilgiler mevcut
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
fıstık gibi harita yapmışşın hee dur ben o resmi arabaya göstereyimde yolu bulsun bana haha haha haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum