Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Nisan İstanbul Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 10 Nisan İstanbul Buluşması

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Ev Ahalisini Türkiye Buluşmasına getirirsin Bak Amasyadan gelen ler var yanlız gelmesin diye yazdım bilseydim yengenin izin vermediğini hiç yazmazdım
    Bide bizim oraların erkeği kazak olur diye bilirim ben, bana baksana mehmet abi örnek al biraz
    F30 Sport+

Yorum

Gökhanım,

Benim derdim işle güçle. Malum dükkan her daim açık. Yengenden izin kkonusu sorun olmaz merak etme ...
      Bu mesajını yengende okudu. Yanlış adama bulaşmış diyor

Senide göreceğiz inşallah. Yediririm bu laflarını

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Ev Ahalisini Türkiye Buluşmasına getirirsin Bak Amasyadan gelen ler var yanlız gelmesin diye yazdım bilseydim yengenin izin vermediğini hiç yazmazdım
      Bide bizim oraların erkeği kazak olur diye bilirim ben, bana baksana mehmet abi örnek al biraz
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

abi sanki bilmiyoruz geçen gün beni cepten aradın, gökhan gelmeyi çok istiyorum ama yengen hasta benide tek yollamıyor demedin mi? bana şimdi telefon kayıtlarını çıkartma ne dükkanıymış abin dursun dükkanda alla alla:

ahh eski karadeniz ahh nerdesinnn beeeee
        F30 Sport+

Yorum

Aslan ortak şimdide senmi başladın laf oturtmaya

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
            Aslan ortak şimdide senmi başladın laf oturtmaya
            ortak biz sadece doğruları konuşuyoruz..
            F30 Sport+

Yorum

Sizi Gidi Notayla virgül siziiiiiiii haha

Laf yiye yiye akıllanmadınız herhalde neyse

Erhan Ne oldu bir iki Telefon alacaktın alabildinmi ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

fatih bey 10 nisan kesin değilmi konu dağılıyor bak su gelenlerin listesi güncelmi rivayamı gidiyoruz orada nereye gidiyoruz? cay içip dönmeyelim sonra bak ihihi toplam araba sayısı kişi sayısı kaç olacak
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Birinci sayfadaki Liste günceldir

Merak etmeyin Sadece Çay içmeyeceğiz etimiz mangalımızda olacak

Mangal Sonrası Offroad izlemeye gideceğiz Erhanı Desteklemeye clapclap

Aksi bir hava durumu olmadığı müddetçe Tarih 10 Nisan

Şu an için 25 Kişi ve yaklaşık 23 Araba gibiyiz ama Cumaya kadar bu sayı artar gibi geliyor

Yorum

süperrrr :-)
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                      gelirsen otobüsle gelcem tek söför cok zor olur artı masraf katlıyor ama havalar ısınınca eşimle cocuklarımla gelmek istiyorum bir Ankara yada Abant falan olursa cok güzel olur eşimde takip ediyor forumu evden hemen diyor yolculuk nereye Biricik karım senide gezdircem merak etmeee...Gönlünü alalımdan izin kolay cıksın
                      bu nedir böyle ya) sayın yönetim lütfen forumun girişine sadece KAZAK ERKEK ler girebilir diye bir ,bare koyar mısınız + kazak erkekler)))
                      F30 Sport+

Yorum

Valla piknik için mangalda kül kalmamış forumda hadi bakalım hayırlısı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                          gelirsen otobüsle gelcem tek söför cok zor olur artı masraf katlıyor ama havalar ısınınca eşimle cocuklarımla gelmek istiyorum bir Ankara yada Abant falan olursa cok güzel olur eşimde takip ediyor forumu evden hemen diyor yolculuk nereye Biricik karım senide gezdircem merak etmeee...Gönlünü alalımdan izin kolay cıksın
                          bu nedir böyle ya) sayın yönetim lütfen forumun girişine sadece KAZAK ERKEK ler girebilir diye bir ,bare koyar mısınız + kazak erkekler)))

bekara karı boşama kolay gelir
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

cumaya kadar bu sayı tavan yapar bence 30u bulabiliriz, aman arkadaşlar şimdiden söleyelim, 25-30 araçlık bi konvoy halinde istanbul trafiğinde bi yere gitmek gerçekten çok zor, bunun örneklerini daha önce fazlasıyla yaşadık, konvoyda kopmalar, konvoyu dışarıdan tahrik edici hareketler, konvoy içerisinden dişarıyı tahrik edici hareketler yaşandı, nurettin bey'in ( zeytin) bu konuyla ilgili bi bildirgesi vardı, bulursam yayınlarım, demek istediğim konvoy halindeyden çok dikkatli olmamız gerekmektedir arkadaşlar, dışarıdan gelebilecek tahriklere kapılmadan, kendi içimizde yarışmadan gideceğimiz yere güvenle ulaşmamız gerekmektedir.....

Yorum

KONVOY KURALLARI
                              1- Her konvoyda bir LİDER olur ve yerini kendi belirler (15 araç üstü 2 lider).
                              Her konvoyda bir REHBER olur ve önde gider. Özel durumlarda rehber ve lider aynı kişi olabilir.

2- Konvoydaki araçların sırası, lider tarafından telsiz, vinç, motor gücü, ağırlık, pilotların tecrübeleri gibi kıstaslar göz önüne alınarak yapılır ve tüm gezi boyunca olağan haller dışında bu sıralama bozulmaz.

3- Konvoyda uyulması gereken en temel kural, konvoyun bütün halinde kalmasıdır. Hiç bir araç lidere haber vermeden ve çok gerekli olmadıkça konvoydan ayrılamaz, duramaz ve konvoy düzenini bozucu hareketler yapamaz.

4- Konvoyun hızı en yavaş aracın hızına göre ayarlanır.

5- Konvoyu oluşturan araçlar, kısa farları açık olarak yol alırlar.

6- Konvoydaki her araç arkasındaki araçtan sorumludur. Arkasındaki araçta bir sorun olduğu durumlarda telsizle lideri uyarır ve durup bekler. Kavşaklarda, özellikle araçlar arasındaki mesafenin uzadığı durumlarda her araç, arkadaki aracın dönülen yönü gördüğüne emin olmalı, gerekiyorsa bekleyip arkadaki araç geldiğinde hareket etmelidir.

"Her araç bilmelidir ki; kendisinde bir sorun olduğunda, önündeki araç bunu görecek ve sorunu gidermek için gerekenleri yapacak!"

7- Özellikle tek şeritli yollarda, konvoy dışı hızlı giden araçların sollamalarını kolaylaştırmak için, konvoydaki araçların arasında uygun boşluklar bırakılmalıdır.

8- Offroad koşullarındaki dere, çamur ve engel aşma gibi "özel geçiş etaplarında", bir araç etabı bitirmeden diğeri kesinlikle girmez.

9- Tüm kararlar LİDER tarafından, kendi belirlediği sistemle verilir. Lider, konvoydaki bir araçta oluşabilecek arıza durumunda, konvoyun tamamının beklemesine veya arızalı aracın kalarak konvoyun devam etmesine karar verebilir.

10- Lider, "konvoy kuralları"na uymayan aracı ve sürücüsünü "oylama" yaparak konvoydan çıkarabilir.

ARAÇ SINIFLANDIRMASI

D: Standart 4x4 araçlar

C: + Arazi lastiği (MT/R), telsiz, ön-arka U bolt ya da çeki kancası, strep, U kilit

B: + Vinç, makara, hi-jack, balta, kürek, ilave aydınlatmalar

A: + Diferansiyel kilidi, roll-bar-cage, kum paleti, sabit nokta techizatı.

TÜM ARAÇLARDA BULUNMASI GEREKEN MALZEMELER:
                              Yangın söndürücü, ilk yardım seti, avadanlık seti, -rehber ya da konvoy liderinin belirlemesine göre bazı etap / gezilerde- yedek benzin ve su

Yorum

Güncel Bilgi İçin Konunun İlk Mesajına bakalım

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

İhtiyaçlar Listesini yaptım imkanı olan getirsin

Yorum

İşleniyor...
                                X