Duyuru

Collapse
No announcement yet.

10 Nisan İstanbul Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 10 Nisan İstanbul Buluşması

Çok güzel görüntüler ve samimi bir ortam.Keşke yakınlarda olsaydımda katılabilseydim bende..

Yorum

S2000 gördüm resimlerde mavi.
      nasıl gidiyor? kesin yazılan olmuştur bizden.
      Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
        S2000 gördüm resimlerde mavi.
        nasıl gidiyor? kesin yazılan olmuştur bizden.
        Tabi ki oldu volkan abiyle rooling yaptılar s 2000 baya üstün ama volkan abide peşini bırakmadı ama s 2000 4. viteste arayı baya acacak gibi gözüküyordu,
        volkan abinin arabası chipli 234 ps güç üretiyor iyi gitti yinede s 2000'in arakasından
        O sırada ben s 2000 içindeydim çok deli bir makina

Yorum

S2k stock mu?
          birde volkan beyin araç dizel otomatikti değil mi?
          Renault!!!

Yorum

s2k stock

Volkanınki Benzinli

Diezel olan Sufyan beyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bizim araçların onu geçmesi için ya arka koltukları, stepneyi falan söküp atacaksın ya da 300 bg. falan yapacaksın.
              bende binmiştim bir kere. araba değil s2000, makine resmen.
              Renault!!!

Yorum

Bence geçmesinede gerek yok bizimkilerin onu.Sonuçta sınıf farkı var.O spor bir otomobil..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                  Bence geçmesinede gerek yok bizimkilerin onu.Sonuçta sınıf farkı var.O spor bir otomobil..
                  katılıyorum. sadece merak ettiğim için sordum. yoksa geçmişsin geçilmişsin tabi ki gerek yok.
                  hondayı ne kadar sevmesemde s2000 nin gönlümde yeri olması sebebiyle sordum.
                  belki roll da biraz daha şanslı olabilir bizim araçlar.
                  Renault!!!

Yorum

bu kadar peşinden gitmesi bile güzel bizima raba 1600 kg s2k 1200 arada muazzam bir fark var..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                      bu kadar peşinden gitmesi bile güzel bizima raba 1600 kg s2k 1200 arada muazzam bir fark var..
                      +1 aynen. güç farkı ve spor araç olması da cabası.
                      konuyu dağıtmamayım en iyisi.
                      çok keyifli bir buluşma olmuş.
                      Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                        katılıyorum. sadece merak ettiğim için sordum. yoksa geçmişsin geçilmişsin tabi ki gerek yok.
                        hondayı ne kadar sevmesemde s2000 nin gönlümde yeri olması sebebiyle sordum.
                        belki roll da biraz daha şanslı olabilir bizim araçlar.
                        yok işte bu yanlış s 2000 alt devirlerde yüksek performans sunmuyor o kadar ama 2. vites 5000 devirde vtec acılıyor ondan sonra 9000 bin devre kadar araba kendini kaybediyor resmen rolld da değerlerimiz biz 3. vites 80 s2k 2.vites 80 de kalkıyor tabi s 2000 ucuyor

Yorum

tabi 9000 devir çeviren bir araç olması ve 2. vitesin uzun olması da büyük avantaj.
                          bu vtec açma dedikleri olay gerçekten çok etkili bir şey.
                          artık soft vtec kullanıyor honda galiba.
                          Renault!!!

Yorum

göktüğnun s2k tertemiz masallah yani rabbim izin verirse aklımdaki temizliğine inandığım arabadır hayırlısı , dün gece rüyama bile girdi VSA yı kapatıp gazlıyordum ahhhh ahhhhh ömrümü yedin s2k seni çizenin ellerinden öpim .buarada Volkan abi 18 yasında gibi kıpır kıpır hadi gazlıyalım modunda süper bir insan intercooler ı halletcez aklımrda

Yorum

tabi 9000 devir çeviren bir araç olması ve 2. vitesin uzun olması da büyük avantaj.
                              bu vtec açma dedikleri olay gerçekten çok etkili bir şey.
                              artık soft vtec kullanıyor honda galiba.
                              Hondanın atmosferik motordaki başarısı tartışılmaz bile arabada herşeyi hissediyorsun maşallah arkadaşımız göktuğun arabasıda çok temiz ve bakımlıydı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                                göktüğnun s2k tertemiz masallah yani rabbim izin verirse aklımdaki temizliğine inandığım arabadır hayırlısı , dün gece rüyama bile girdi VSA yı kapatıp gazlıyordum ahhhh ahhhhh ömrümü yedin s2k seni çizenin ellerinden öpim .buarada Volkan abi 18 yasında gibi kıpır kıpır hadi gazlıyalım modunda süper bir insan intercooler ı halletcez aklımrda
                                Uyku kaçıracak cinsten doğru diyorsun mert

Yorum

İşleniyor...
                                X