Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Ankara Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Büyük Ankara Buluşması

Allah'tan bir mani çıkmazsa ben kesin gelirim
    İnsignia 1.6T 180BG Cosmo+DVD800 AKSARAY

Yorum

3 veya 10 nisan hangisi olursa beni yazın başa... 17 nisan ankarada değilim...
      2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Yine yalan oldu Ankara buluşması...
        2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

ben demiştim, o gün kurs var rolleyes sırf 4 kişi oraya gidiyor, zaten Ankara'dan toplam kaç kişi varki
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            ben demiştim, o gün kurs var rolleyes sırf 4 kişi oraya gidiyor, zaten Ankara'dan toplam kaç kişi varki
            Haklısın Çağrı kardeşim

Şuan http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=2753.0 10 kişi gözüküyor...

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
            Yine yalan oldu Ankara buluşması...

Bir de "HAYAL OLDU" desek daha iyi olur..

Yorum

Arkadaşlar 3ü olmadı 10unda başka bir buyluşma var 17 sinde ben dahil birkaç arkadaş şehir dışında o zaman 24 ünde en azından ankaralı arabaları bir aray getirip bir yıkama ve daha sonra yemek programı yapalım.Bu konu ile ilgili fikirleri olanlar cevap versin. organizasyona dışarıdan katılım olursa büyütürüz.Ama biz önce bir ankara grubunu bir araya getirebilirsek ......

Yorum

23 Nisana Düzenleyin hem Manalı bir gün olur ve Ankara için Geleneksel tarih olur .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kesinlikle bana uyar abi 10 nisan hariç her gün beni kesin oalrak yazın buluşmaya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    23 Nisana Düzenleyin hem Manalı bir gün olur ve Ankara için Geleneksel tarih olur .

ankara buluşmalarda zayıf kalıyor maalesef, olmazsa biz toplanıp gelelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      İstanbul bile ANKARA'ya takviye olmaya çalışıyor... ihihi Ankara'lı GENÇLER bu gün için buluşmak gerçekten mükemmel bir fikir. obaa
                      Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Arkadaşlar 3ü olmadı 10unda başka bir buyluşma var 17 sinde ben dahil birkaç arkadaş şehir dışında o zaman 24 ünde en azından ankaralı arabaları bir aray getirip bir yıkama ve daha sonra yemek programı yapalım.Bu konu ile ilgili fikirleri olanlar cevap versin. organizasyona dışarıdan katılım olursa büyütürüz.Ama biz önce bir ankara grubunu bir araya getirebilirsek ......
                      Yemek te cabası HAYDİ!!!!! oleyy

Yorum

İşleniyor...
                      X