Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Büyük Ankara Buluşması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Büyük Ankara Buluşması

Aksaray'dan ben de varım. Aksaray küçük şehir olmasına rağmen 20-25 insigniamız mevcut ama forumda bildiğim kadarıyla benim dışımda 1 kişi var.
    İnsignia 1.6T 180BG Cosmo+DVD800 AKSARAY

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      ben 10 nisanda istanbuldayımm
      ohooo abi sende hem tarih veriyorsun sonra da cayıyorsun haha 10 nisan benim için de yaş çıktı, o günlere bir yaklaşalım bakalım durum neyi gösterecek

Orjinal yazı sahibi: redblood
      Aksaray'dan ben de varım. Aksaray küçük şehir olmasına rağmen 20-25 insigniamız mevcut ama forumda bildiğim kadarıyla benim dışımda 1 kişi var.
      Aksaray'ı organize edebilirmisiniz? site için kartlarımız var, yolda gördükçe Insignia sahiplerine dağıtırım derseniz size de kart gönderelim?
      InsigniaTEAM

Yorum

yok ben tarihi istanbul için vermiştim çağrı istanbulla ortak bi buluşma olursa diye ben yoksa 9-10 istanbulda olacam...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          ben 10 nisanda istanbuldayımm
          ohooo abi sende hem tarih veriyorsun sonra da cayıyorsun haha 10 nisan benim için de yaş çıktı, o günlere bir yaklaşalım bakalım durum neyi gösterecek

Orjinal yazı sahibi: redblood
          Aksaray'ı organize edebilirmisiniz? site için kartlarımız var, yolda gördükçe Insignia sahiplerine dağıtırım derseniz size de kart gönderelim?
          Seve seve elimden geleni yaparım Çağrı.

Yorum

aksaraylı arkadaşımızı bizim Ankara Grubumuzdan sayıyor ve şehrindeki insignialar konusunda yardımlarını bekliyoruz.İleride yapılacak büyük türkiye buluşmasında yeterince destek alabilmemiz için her insignia sahibine ve aracına ihtiyacımız var.Birlikte bu büyük organizasyonu gerçekleştirebileceğimize inanıyorum.Opel yetkililerinden aldığım bilgiye göre araç sayısı 70 80 olabilse inanılmaz dsetekler alınabilirmiş.Saygılar sevgiler

Yorum

kusura bakmayında şimdi benim anlayamadm bir kaç konu şimdi buluşma ne zaman hangi tarihde nerde yapılcak pek net degil sanırım
              2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
              2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                aksaraylı arkadaşımızı bizim Ankara Grubumuzdan sayıyor ve şehrindeki insignialar konusunda yardımlarını bekliyoruz.İleride yapılacak büyük türkiye buluşmasında yeterince destek alabilmemiz için her insignia sahibine ve aracına ihtiyacımız var.Birlikte bu büyük organizasyonu gerçekleştirebileceğimize inanıyorum.Opel yetkililerinden aldığım bilgiye göre araç sayısı 70 80 olabilse inanılmaz dsetekler alınabilirmiş.Saygılar sevgiler
                Çağrı bana kart göndereceğinden bahsetti. Kartlar bana ulaşırsa eğer aksaraydaki tüm insigniaları tespit eder herkese ulaşırım. Opel türkiyeden destek alacağımız hususuna pek inanasım gelmiyor ama hadi hayırlısı. Biz 70-80 araba olalım daha sonra isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara

Yorum

cok merak ediyorum nasıl bir destek olcaklarını
                  2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                  2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Arkadşlar buluşmanın tarihi ve yeri belli değil çünkü Ankaralı arkadaşlarımızn birçoğu hala böyle bir organziasyonla ilgili görüşlerini dile getirmiyor.Ayın 10 u itibarıyla detailing kursları ve organizasyonların değişmez parçası olan bzaı arkadaşlarımızın şehir dışında olmaları nedeniyle bu günü şimdilik askıya almayı teklif ediyorum.Ayın 3 ü gibi daha yakın bir tarih herkes için uygunsa bu gün ve yer seçiminizle ilgili yorumlarınızı bekliyorum.saygılar sevgiler

Yorum

3 Nisan Bana uyar her türlü gelirim...
                      2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

3 Nisan bana da uygun
                        2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Evet arkadaşlar tek tek yorumlar gelmeye başladı. Ancak yer konusunda da dileklrinizi yazarsanız çok sevinirim. Bu konuda da fikirler yazarsak belki tespit ettiğimiz yerle ilgili inceden hazırlık yapmak gerekn bir durm olursa onu da yapabiliriz.saygılar

Yorum

kimler katılacak
                            1....
                            2.....
                            3... ?
                            sıralamayı yapın daha belirgin olur
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

istanbuldan katılım olursa bende katılırım, tek başına yollar zevk vermez....

Yorum

toplantı ne zaman?
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X