Fatih abi senin araba stock 180 + psikolojik baskı 180 senle baş etmek çok zor baksana erhanla gökhan güçlerini birleştirip voltranı oluşturacak yakında
kardeş gelmeden önce rengni belli et yoksa direkt kara listeye girersin
benim rengim beyaz
zaten ya siyah olacan ya beyaz ortası yok bu işin ama sizin erhanla ittifakınıza güven olmaz küs kardeş gibisiniz ikiniz kaldığınızda birbirinizi ortanıza biri girdimi onu yiyosunuz
Emre sen merak etme Yolu ben açmazsam gidemezler haha haha haha geçen bir gocard yaptık ben bir yol açtım ama yine arka taraf gelemedi anlayan anlıyor kıazanlarda belli oluyor yarası olan gocunuyor haha haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Abi ben onu bunu bilmem sen hiç uğraşma benim anladığım sen aradan cekilince erhanla gökan lpg den girip 1.3 ten cıkıyorlar ama dediğim gibi sen cık aradan abi
emre senın hakkında bıle konusuyor cakma opc ler toplanıuyoo dıye sen bız bızım safa alalaım go kart felan hıkaye benımle gıtmedıler zaten hıc gıtseler ben cocukmuyum go kart felan gelmez bana ben marsa bastımmı HKS lerın sesını duymam lazım
ben geldim arkadaşlar bi gün foruma girmedik, ortalık karışmış yine, gökhanla erhan kanki olmuş, olacağı buydu zaten, iki gazcı ancak kanki olabilir, fatih abi gerçektende herkesi korkutmuşsun, artık babasının mercedesine güvenmeye başlamış birileri
hasancıgım ben babamın mercedesıne guvenmedım sadece kankamada araba yok dıye ona verdım heee dedıgın gıbı fatıh abı bız harıc herkezı korkutmus haha
ne bilim benim okuduğumdan anladığım bu şeklide erhancığım, mercedesle hepsini geçelim falan filan diye okudum, hem gökhan daha 180lik insigniaya hakim olamıyor, cls yi hiç zaptedemez bence ben atıp tutmuyorum, herkese her türlü gider gidiyorum, ama uzak duracağım araçlarda var, herkesin şöförlüğü birbirini tutmuyor malum
Yorum