yok be kardeşim korkulcak bir durum yok astranı al deponu fulle bakımı yap bende kamerayı ayarlıyorum ...sen anlıyorsun catalya yolu
abi artık en zayıf ben kaldm ya yakında nurettin abi de hadi yarışalım derse şaşırmayacağım)))
insaf yaaa insaf) koca 180 hp lik araçlar benim gariban 95 hp ile mi yarışcaksın ama ilelde yarışcam diyorsan sizin gibi geçleri trafikte görelim))
oooo gökhanım sen ne yaptın ömürmü yeter ona direk kafadan koparcan tamam yarışmayalım konvoy yapalım 10/20/30 insignia olsun namımız yürüsün bugün yemek dönüşü 320d oynadım 1/2 km sanayi dönüşü esk bilen bilir kartal kavşak civarı alışmışlar tokatlamaya insignia sert geldi dişine plakamı harbi ezberledi sagımdan makasa bile kalktı malesef başaramadı insigniamla gururlandım ... iyiki varsın insignia 1,6 T cosmo
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
oooo gökhanım sen ne yaptın ömürmü yeter ona direk kafadan koparcan tamam yarışmayalım konvoy yapalım 10/20/30 insignia olsun namımız yürüsün bugün yemek dönüşü 320d oynadım 1/2 km sanayi dönüşü esk bilen bilir kartal kavşak civarı alışmışlar tokatlamaya insignia sert geldi dişine plakamı harbi ezberledi sagımdan makasa bile kalktı malesef başaramadı insigniamla gururlandım ... iyiki varsın insignia 1,6 T cosmo
abi sen Eskişehir de baya piştin artık seni istanbul a alalım
Yorum